۱۶ آذر ۱۳۹۶ امضای توافقنامه همکاری دفاتر مالکیت فکری چین و برزیل در خصوص پتنت
دفتر مالکیت فکری چین «SIPO» و مؤسسه ملی مالکیت فکری برزیل «INPI»، توافقنامه‌ای در خصوص ملاحظات قانونی پتنت، با عنوان بزرگراه پیگیری‌های قانونی پتنت «PPH» به امضاء رسانیدند. بر مبنای این توافق که در تاریخ سیزدهم نوامبر سال جاری میلادی و طی ملاقات شنگ چانگیو از اعضای عالی‌رتبه «SIPO» و لوییز پیمنتل مدیر «INPI» در پکن به امضاء رسیده است، دو کشور از اول فوریه 2018 میلادی، یک برنامه آزمایشی آغاز می‌نمایند. گفتنی است، توافقنامه‌های «PPH»، به ادارات ثبت اختراع اجازه می‌دهد تا پس از گرنت شدن یک پتنت در کشور مبدأ، درخواست ارزیابی سریع آن در کشور مقابل را ارائه نمایند.
 
filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d
 
شنگ چانگیو، با تأکید بر افزایش کیفیت خدمات ارائه شده در دو کشور به متقاضیان ثبت و انتشار پتنت، اظهار داشت: «تفاهم‌نامه جدید با تأمین آخرین ویژگی‌ها و خواسته‌های دو کشور در زمینه همکاری‌های مالکیت فکری «IP»، می‌تواند به ترویج و توسعه هر چه بیشتر سیستم «IP» و افزایش آگاهی‌های عمومی در این حوزه منجر گردد. ما همکاری‌های خود را با هدف پیشرفت و مشارکت در توسعه اقتصادی و اجتماعی دو کشور تقویت خواهیم نمود.»
پیمنتل نیز با ابراز خشنودی از گسترش همکاری‌ها افزود: «چین یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری برزیل به شمار می‌رود و همکاری‌های دو کشور در حوزه مالکیت فکری می‌تواند تأثیر مهمی بر توسعه اقتصادی و اجتماعی دو کشور بگذارد.»
لازم به ذکر است، دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری برزیل «BPTO»، طی چند ماه اخیر توانسته است با کشورهای متعددی نظیر ژاپن، اتحادیه اروپا و آمریکا، توافقنامه‌های «PPH» به امضاء برساند. این کشور همچنین توافقنامه‌های مشابهی با کشورهای آمریکای لاتین به عنوان بخشی از معاهده همکاری منطقه‌ای در حوزه مالکیت فکری «PROSUR» منعقد نموده است.  

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.