۲۸ آذر ۱۳۹۶ تعامل و همفکری ذینفعان نظام مالکیت فکری در لیبریا با هدف اتخاذ یک استراتژی قوی مالکیت فکری
دفتر مالکیت فکری کشور آفریقایی لیبریا «LIPO»، با هدف تعریف و تبیین یک برنامه استراتژیک ملی مالکیت فکری، یک برنامه دوازده روزه تعامل و تبادل نظر با ذینفعان را در دستور کار قرار داده تا برنامه تدوین شده بیشترین هماهنگی را با رشد و توسعه کشور داشته باشد. این تعامل و همفکری با کمک دو متخصص سازمان جهانی مالکیت فکری «WIPO» و با مشارکت کارکنان «LIPO» انجام خواهد گرفت.
 
filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2
 
بنا بر گزارش وب‌سایت «FPA»، مجموعه قوانین مالکیت فکری در لیبریا از دیرباز به تصویب رسیده است؛ با این حال، به دلیل نبود یک نقشه راه مشخص و عدم توجه دولت‌های مستقر به خلاقیت و نوآوری به عنوان نیروی محرکه و رشد کشور، تا کنون به طور کامل به اجرا در نیامده است. انتظار می‌رود، این برنامه تعامل و همفکری، بتواند پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه مدیریت و حفاظت از مالکیت فکری و ایجاد مشوق‌های حمایتی از نوآوران و فناوران صنعتی، به همراه داشته باشد.
روزولت گولد، مدیر کل «LIPO»، که کمتر از پنج ماه پیش به این سمت منصوب شده است، برنامه استراتژیک مالکیت فکری کشور را به عنوان سندی برای اطمینان از هماهنگ‌سازی سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه مالکیت فکری با دیگر فعالیت‌های جاری در کشور می‌داند، که در درازمدت می‌تواند به افزایش حفاظت‌ها از آثار ادبی و هنری و نیز دارایی‌های فکری مرتبط با اختراعات در حوزه‌هایی نظیر ژنتیک و زیست‌فناوری منجر گردد. وی در این زمینه اظهار داشت: «هدف از استراتژی ملی مالکیت فکری، ایجاد فضای حمایتی برای هنرمندان، مخترعان و نوآوران است که در نهایت به رشد و توسعه اقتصادی خواهد انجامید. همان‌طور که کشورهای مختلف در سرتاسر جهان از منافع نظام مالکیت فکری برخوردار شده‌اند، لیبریا نیز می‌تواند از این مزایا بهره‌مند گردد. ما قوانین مالکیت فکری مناسبی داریم ولی بدون یک استراتژی ملی در این حوزه، توسعه دارایی‌های فکری و تشویق نوآوران و مخترعین به سرمایه‌گذاری‌های بیشتر، تا حدی با چالش مواجه می‌شود و فرآیند برنامه‌ریزی کارآمد و پایدار مختل خواهد شد.»

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.