۰۲ بهمن ۱۳۹۶

دستورالعمل‌های ترکیبی مواد طبیعی جهت باکتری‌زدایی محصولات غذایی

محققین دانشگاه ایالتی هیدالگو «UAEH» پتنتی در اداره مالکیت صنعتی مکزیک به ثبت رسانده‌اند که برخی دستورالعمل‌های لازم برای ضدعفونی و باکتری‌زدایی موفقیت‌آمیز مواد غذایی همچون آووکادو، توت‌فرنگی، گشنیز و گوجه‌فرنگی را تشریح می‌نماید. موفقیت در این امر می‌تواند ورود این محصولات به بازار آمریکا را بدون وارد شدن به لیست هشدار سازمان غذا و داروی این کشور ممکن سازد.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

بنا بر گزارش وب‌سایت «Food Safety News»، اغلب فرآورده‌های غذایی صادر شده از مکزیک به آمریکا در لیست هشدار این کشور قرار دارد، به‌طوری‌که در ابتدای سال جاری میلادی، 71 محصول غذایی این کشور اعم از گوشت، فلفل خشک و پیاز در لیست یاد شده قرار گرفته است. نگرانی پیرامون عدم اجازه ورود برخی محصولات نظیر آووکادو بسیار بیشتر است. تولیدکنندگان مکزیکی با 1.52 میلیون تن، سهمی 30 درصدی در کل آووکادوی تولیدشده در جهان دارند که بیشتر آن صادر می‌شود. همین عامل باعث شده است تا محققین دانشگاه ایالتی هیدالگو به تحقیق پیرامون چگونگی باکتری‌زدایی این فرآورده غذایی پرارزش بپردازند. در طی سال‌های اخیر، گروهی از دانشمندان با آزمایش خواص ضد میکروبی گل «Hibiscus»، سعی در کاهش عوارض باکتریایی در گونه‌های نژادی آووکادو نموده‌اند. در تحقیقات بعدی، تیمی از محققین اقدام به به‌کارگیری راهکارهای تجاری حلال‌های کلوئیدی یا کلر برای رفع مشکل نمودند که باعث کاهش باکتری‌ها گردید ولی میزان ان مطابق با انتظارات نبود. در نهایت، دستورالعمل ترکیبی استفاده از اسید استیک سرکه، اسید سیتریک لیمو ترش و سایر مواد طبیعی منجر به ثبت پتنتی گردید که درصد قابل توجهی از باکتری‌ها را حذف می‌نماید.
لازم به ذکر است، قرار گرفتن در لیست هشدار «FDA» با توجه به هزینه‌های زیاد آزمایش و ارزیابی آن‌ها، می‌تواند هزینه زیادی برای صادرکنندگان در پی داشته باشد. وجود هرگونه آلاینده و یا باکتری غیرمجاز بر روی محصول منجر به عدم اجازه ورود محصول به خاک آمریکا خواهد شد که در این صورت یا باید محموله به کشوری دیگر ارسال شود و یا این‌که نابود گردد.
شایان ذکر است، به منظور خروج یک محصول از لیست هشدار «FDA»، لازم است پنج محموله متوالی از آن که توسط آزمایشگاه‌های «FDA» مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است، ایمن شناسایی شود. البته این فرایند کاری دشوار و بسیار هزینه‌بر خواهد بود. 
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

نتایج سومین آزمون بر خط مالکیت فکری اعلام شد
۲۴ دی ۱۳۹۹

نتایج سومین آزمون بر خط مالکیت فکری اعلام شد

مخاطبین کانون پتنت ایران، رکورد جدیدی را در سومین آزمون بر خط مالکیت فکری بر جای گذاشتند. در این آزمون که ۱۷۱ شرکت‌کننده حضور داشتند، پنج نفر موفق به پاسخ‌دهی صحیح به همه سؤالات شدند.

اعطای عنوان کودک سال مجله تایم به یک مخترع ۱۵ ساله
۱۵ دی ۱۳۹۹

اعطای عنوان کودک سال مجله تایم به یک مخترع ۱۵ ساله

یک مخترع ۱۵ ساله، عنوان اولین کودک سال مجله «Time» را از آن خود نموده و تصویرش بر روی جلد این مجله مشهور قرار گرفت.

اختراع ۲۵۰ هزار دلاری دو نوجوان برای درخت کریسمس
۲۹ دی ۱۳۹۹

اختراع ۲۵۰ هزار دلاری دو نوجوان برای درخت کریسمس

اختراع کریسمسی دو نوجوان ۱۲ ساله، درآمدی ۲۵۰ هزار دلاری نصیب آن‌ها نموده است. «آیان» و «میکی»، راهی برای جلوگیری از زمین خوردن و شکستن تزئینات درخت کریسمس یافتند و همین ایده خلاقانه، آغازی برای کارآفرینی هیجان‌انگیز آن‌ها شد. این ایده ساده و جذاب، زمانی به ذهنشان رسید که یکی از تزئینات مورد علاقه آن‌ها، از درخت کریسمس بر روی زمین افتاد و شکست. آن‌ها به این فکر افتادند که باید برای این چالش راهکاری اندیشید؛ راهکاری که در یک سال، درآمدی ۲۵۰ هزار دلاری برای آن‌ها به دنبال داشته است.

اندازه‌گیری دقیق فشارخون توسط ساعت اپل
۸ دی ۱۳۹۹

اندازه‌گیری دقیق فشارخون توسط ساعت اپل

اپل در ادامه استراتژی ایجاد کاربردهای متنوع در محصولات و حرکت به سمت سلامت دیجیتال، نوآوری جدیدی برای ساعت‌های هوشمند توسعه داده که «Apple Watch»ها به سادگی امکان اندازه‌گیری و کنترل دقیق فشارخون کاربر را خواهند داشت.

بسته‌بندی ویژه برای افزایش طول عمر محصولات کشاورزی
۹ دی ۱۳۹۹

بسته‌بندی ویژه برای افزایش طول عمر محصولات کشاورزی

«وردانت تکنولوژی»، موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع جدیدی شده که مرتبط با تنظیم وضعیت محصولات کشاورزی و کنترل شرایط آن‌ها در کل فرایند برداشت تا عرضه به مصرف‌کننده است.

واکسن کووید-۱۹ و هیاهوی دسترسی کشورهای فقیر
۶ دی ۱۳۹۹

واکسن کووید-۱۹ و هیاهوی دسترسی کشورهای فقیر

در حالی‌که پس از یک سال سروکله زدن با کووید-۱۹، کشورها آماده واکسیناسیون گسترده می‌شوند، بحث‌ها پیرامون نحوه دسترسی به واکسن در کشورهای فقیر به اوج خود رسیده است.