۰۲ بهمن ۱۳۹۶

دستورالعمل‌های ترکیبی مواد طبیعی جهت باکتری‌زدایی محصولات غذایی

محققین دانشگاه ایالتی هیدالگو «UAEH» پتنتی در اداره مالکیت صنعتی مکزیک به ثبت رسانده‌اند که برخی دستورالعمل‌های لازم برای ضدعفونی و باکتری‌زدایی موفقیت‌آمیز مواد غذایی همچون آووکادو، توت‌فرنگی، گشنیز و گوجه‌فرنگی را تشریح می‌نماید. موفقیت در این امر می‌تواند ورود این محصولات به بازار آمریکا را بدون وارد شدن به لیست هشدار سازمان غذا و داروی این کشور ممکن سازد.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

بنا بر گزارش وب‌سایت «Food Safety News»، اغلب فرآورده‌های غذایی صادر شده از مکزیک به آمریکا در لیست هشدار این کشور قرار دارد، به‌طوری‌که در ابتدای سال جاری میلادی، 71 محصول غذایی این کشور اعم از گوشت، فلفل خشک و پیاز در لیست یاد شده قرار گرفته است. نگرانی پیرامون عدم اجازه ورود برخی محصولات نظیر آووکادو بسیار بیشتر است. تولیدکنندگان مکزیکی با 1.52 میلیون تن، سهمی 30 درصدی در کل آووکادوی تولیدشده در جهان دارند که بیشتر آن صادر می‌شود. همین عامل باعث شده است تا محققین دانشگاه ایالتی هیدالگو به تحقیق پیرامون چگونگی باکتری‌زدایی این فرآورده غذایی پرارزش بپردازند. در طی سال‌های اخیر، گروهی از دانشمندان با آزمایش خواص ضد میکروبی گل «Hibiscus»، سعی در کاهش عوارض باکتریایی در گونه‌های نژادی آووکادو نموده‌اند. در تحقیقات بعدی، تیمی از محققین اقدام به به‌کارگیری راهکارهای تجاری حلال‌های کلوئیدی یا کلر برای رفع مشکل نمودند که باعث کاهش باکتری‌ها گردید ولی میزان ان مطابق با انتظارات نبود. در نهایت، دستورالعمل ترکیبی استفاده از اسید استیک سرکه، اسید سیتریک لیمو ترش و سایر مواد طبیعی منجر به ثبت پتنتی گردید که درصد قابل توجهی از باکتری‌ها را حذف می‌نماید.
لازم به ذکر است، قرار گرفتن در لیست هشدار «FDA» با توجه به هزینه‌های زیاد آزمایش و ارزیابی آن‌ها، می‌تواند هزینه زیادی برای صادرکنندگان در پی داشته باشد. وجود هرگونه آلاینده و یا باکتری غیرمجاز بر روی محصول منجر به عدم اجازه ورود محصول به خاک آمریکا خواهد شد که در این صورت یا باید محموله به کشوری دیگر ارسال شود و یا این‌که نابود گردد.
شایان ذکر است، به منظور خروج یک محصول از لیست هشدار «FDA»، لازم است پنج محموله متوالی از آن که توسط آزمایشگاه‌های «FDA» مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است، ایمن شناسایی شود. البته این فرایند کاری دشوار و بسیار هزینه‌بر خواهد بود. 
نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

حل مشکل ارتباط برقرار کردن بیماران دارای ماسک تنفسی، به کمک اختراع یک نوجوان ۱۲ ساله
۲ دی ۱۳۹۸

حل مشکل ارتباط برقرار کردن بیماران دارای ماسک تنفسی، به کمک اختراع یک نوجوان ۱۲ ساله

اختراع نوجوان ۱۲ ساله، پس از گذشت پنج سال و اخذ جوایز متعدد، با ثبت در سیستم پتنت و محافظت‌های لازم، گام‌های بعدی برای تجاری‌سازی و عرضه به متقاضیان را طی می‌کند. این اختراع جالب و منحصربه‌فرد، مشکل ارتباطی بیماران استفاده‌کننده از ماسک اکسیژن را رفع نموده و به آن‌ها کمک می‌کند تا صدایشان را به گوش اطرافیان برسانند.

USPTO
سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری (وبینارهای آکادمی کانون پتنت ایران)
۱۷ دی ۱۳۹۸

سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری (وبینارهای آکادمی کانون پتنت ایران)

کانون پتنت ایران، در راستای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی خود و با هدف افزایش آگاهی عمومی پیرامون مالکیت فکری و مزایای آن، برنامه‌ای مدون برای آموزش آنلاین و غیرحضوری، تحت عنوان «سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری» را در دستور کار خود قرار داده است. در این برنامه که شامل برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی منظم در سه‌شنبه‌های مختلف فصل زمستان است، مخاطبین با مهم‌ترین موضوعات مالکیت فکری آشنا خواهند شد.

انتشار تقویم آموزشی زمستان ۹۸ آکادمی کانون پتنت ایران
۱۵ دی ۱۳۹۸

انتشار تقویم آموزشی زمستان ۹۸ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران که فعالیت خود را در سال ۹۷ و با هدف آموزش مخاطب‌محور در حوزه مالکیت فکری آغاز نمود، در راستای اهداف کانون پتنت به منظور ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اولین تقویم آموزشی خود را در پاییز امسال منتشر ساخت. با توجه به استقبال قابل توجه صورت گرفته از دوره‌های برگزار شده در پاییز سال جاری، آکادمی اقدام به تدوین دومین تقویم آموزشی خود، تحت عنوانه تقویم آموزشی زمستانه نموده که شامل دوره‌های متنوع حضوری و همچنین آموزش مجازی می‌باشد.

برگزاری دومین وبینار آشنایی با مالکیت فکری توسط کانون پتنت ایران
۱۲ دی ۱۳۹۸

برگزاری دومین وبینار آشنایی با مالکیت فکری توسط کانون پتنت ایران

در راستای استقبال قابل توجه مخاطبین از وبینارهای برگزار شده پیشین کانون پتنت ایران، آکادمی کانون در برنامه زمستانه خود نیز، وبینارهایی را در نظر گرفته که یکی از آن‌ها در مورخ هفدهم دی‌ماه سال جاری و با عنوان «آشنایی با مالکیت فکری»، برگزار می‌گردد.

برگزاری اولین وبینار از مجموعه سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری
۱۸ دی ۱۳۹۸

برگزاری اولین وبینار از مجموعه سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری

آکادمی کانون پتنت ایران، برگزاری سلسله وبینارهایی با موضوعات متنوع مالکیت فکری را برنامه‌ریزی نموده که تحت عنوان «سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری»، برگزار می‌گردد. در همین راستا، اولین وبینار این مجموعه با موضوع «آشنایی با مالکیت فکری»، سه‌شنبه گذشته مورخ ۲۴ دی ماه برگزار گردید. آموزش‌های مد نظر، در سرفصل‌هایی شامل «اهمیت دارایی‌های فکری»، «تعاریف دارایی‌های فکری و حوزه شمول آن‌ها»، «قلمرو و مصادیق دارایی‌های فکری و نحوه حمایت از آن‌ها»، «مسیرهای حفاظت از دارایی‌های فکری» و همچنین «مثال‌هایی از مصادیق دارایی‌های فکری»، ارائه گردید.

برگزاری کارگاه «هنر مطالعه پتنت» در پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف
۳ دی ۱۳۹۸

برگزاری کارگاه «هنر مطالعه پتنت» در پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف

«کانون پتنت ایران» در مورخ ۲۸ آذرماه سال جاری و در راستای استراتژی حمایتی خود برای آموزش در حوزه مالکیت فکری، اقدام به برگزاری کارگاهی با عنوان «هنر مطالعه پتنت» نموده است. از جمله سرفصل‌های مطرح شده در این کارگاه، می‌توان به «مقدمه‌ای بر ساختار و رسالت پتنت»، «نحوه استخراج پتنت»، «آناتومی پتنت»، «نکات کاربردی برای مطالعه بخش‌های مختلف پتنت» و «مطالعه عملی پتنت و استخراج اطلاعات آن» اشاره نمود.