۳۰ دی ۱۳۹۶ توافقنامه همکاری پتنت «EPO» و دفتر مالکیت فکری کانادا
دفتر ثبت اختراعات اروپا «EPO» و دفتر مالکیت فکری کانادا «CIPO»، توافقنامه‌ای در حوزه پتنت منعقد نمودند. این توافق که پس از یک دوره پایلوت موفقیت‌آمیز انجام گرفته است، از تاریخ ششم ژانویه سال جاری لازم‌الاجرا بوده و به مدت سه سال ادامه خواهد داشت. گفتنی است که توافق از نوع «Patent Prosecution Highway-PPH» است که به دفاتر ثبت اختراع اجازه می‌دهد تا پس از ثبت پتنت و گرنت آن در کشور اصلی، درخواست یک ارزیابی سریع در کشور مقصد انجام گیرد.

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

به گزارش «CIPO»، تا پایان سپتامبر سال 2017 میلادی ذیل توافق پایلوت مذکور، بیش از 102 درخواست از سوی «EPO» دریافت گردیده است که از این تعداد، 64 درخواست مبتنی بر معاهده همکاری پتنت «PCT» و 38 درخواست بر مبنای اختراعات ملی کانادا بوده است. در مقابل، «CIPO» بیش از 406 درخواست دریافت نموده است که 325 مورد بر اساس «PCT» و 81 درخواست بر اساس نوآوری‌ها و ابداعات منطقه‌ای بوده است.
لازم به ذکر است، «EPO» در طی سال‌های اخیر اقدام به انعقاد موافقت‌نامه‌های همکاری متعدد با دفاتر ثبت اختراع دیگر کشورها نموده است که از آن جمله می‌توان به توافق با دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری برزیل «BPTO» و نیز خدمات مالکیت فکری کشور روسیه اشاره نمود.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.