۰۸ بهمن ۱۳۹۶ آمازون به دنبال یک صنعت رباتیک برای تولید لباس
آمازون یک گام دیگر به طراحی و توسعه یک سیستم یکپارچه اندازه‌گیری، برش و تولید لباس‌های سفارشی نزدیک‌تر شد. آخرین پیشرفت در این زمینه که در قالب پتنت انتشاریافته این شرکت ارائه شده است، سیستمی را توصیف می‌نماید که از جوهرهای فلورسنت به‌عنوان راهنمای برش پارچه استفاده می‌نماید. این جوهرها که در نور معمولی نامرئی هستند، بر روی پارچه و با استفاده از نور ماوراءبنفش ظاهر شده و با به‌کارگیری حسگرهای تصویری می‌توان از آن‌ها برای ایجاد دستورالعمل‌های خاص برش استفاده نمود.

filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

بنا بر گزارش وب‌سایت «Geek Wire»، نوآوری جالب توجه این سیستم در این است که راهنماهای برش و دستورالعمل‌های مونتاژ را می‌توان به صورت سفارشی بر روی پارچه چاپ نموده تا منعکس کننده اندازه و مدل سفارش داده شده توسط مشتری باشد. استفاده از انواع رنگ به صورت هم‌زمان برای تعیین الگوی رنگ لباس، از دیگر مزایای سیستم مذکور است. «روزبه صفوی امین پور» به‌عنوان مخترع این نوآوری که در سال 2016 میلادی به ثبت رسیده است، اظهار می‌دارد: «استفاده از ویژگی بازتاب، می‌تواند به‌عنوان یک مرجع کارا برای سیستم‌های خودکار برش و دوخت مورد استفاده قرار گیرد.» وی در پتنت دیگری که قبلاً به ثبت رسانیده است، یک سیستم مونتاژ کنترل هوشمند برای چاپ، برش و دوخت لباس بر اساس تقاضای مشتری را معرفی کرده است. 
لازم به ذکر است، تکنیک استفاده از جوهر فلورسنت علاوه بر پارچه بر روی انواع کاغذ، پلاستیک، چرم و مواد لاستیکی نیز قابل استفاده است که می‌تواند راه را برای تولید سفارشی انواع لباس، کفش، دستکش، کلاه، پرده، حوله و محصولاتی از این دست باز نماید. با توجه به جاه‌طلبی‌های آمازون در زمینه ورود به بخش وسیعی از صنعت مد، دور از ذهن نیست که فرآیند تولید لباس توسط خیاطان رباتیک این شرکت، در آینده نزدیک عملی گردد. 

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day