۲۳ بهمن ۱۳۹۶ شناسایی و تأیید هویت کاربر تلفن همراه از طریق الگوهای جریان خون
سامسونگ پتنت جدیدی به ثبت رسانیده که بر اساس آن دستگاه‌های هوشمند تلفن همراه می‌توانند هویت صاحب گوشی را با توجه به جریان خون فرد شناسایی و تأیید نمایند. این پتنت که تحت عنوان «تأیید هویت در زمان واقعی بر اساس پارامترهای جریان خون» به ثبت رسیده است، تغییر و تحولی بزرگ در ایمن‌سازی استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه ایجاد خواهد کرد.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

بنا بر گزارش وب‌سایت «Gizmo China»، نوآوری جدید سامسونگ در ادامه فعالیت‌های تحقیق و توسعه‌ای این شرکت در زمینه راهکارهای نوین شناسایی کاربران رخ داده است که می‌تواند قابلیت اطمینان و ایمنی را به‌صورت قابل توجهی افزایش دهد. در فناوری جدید، الگوهای جریان خون کاربر از طریق انگشت و یا مچ دست شناسایی شده و پس از تطبیق با الگوهای مرجع، جهت تأیید هویت کاربر بکار می‌رود. با توجه به متمایز بودن الگوهای شریان خون در افراد مختلف، از این فناوری می‌توان برای انواع تلفن، ساعت هوشمند و حتی انواع کامپیوترهای قابل حمل استفاده نمود.
گفتنی است، در طی سال‌های اخیر شرکت‌های بزرگ فناوری نظیر اپل و سامسونگ بر روی روش‌های مختلف تشخیص هویت کاربران دستگاه‌های تلفن همراه متمرکزشده و طیف وسیعی از فناوری‌ها اعم از استفاده از پین‌کد، اثرانگشت و تشخیص چهره را توسعه داده‌اند. کارشناسان معتقدند ممکن است در آینده‌ای نزدیک از ضربان قلب کاربر نیز به‌عنوان یک پارامتر تشخیصی برای شناسایی و تأیید هویت کاربر استفاده شود. 

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.