۱۴ بهمن ۱۳۹۶ مداخله انجمن زیست‌فناوری انگلستان در یک جدال حقوقی بر سر یک پتنت دارویی
دادگاه عالی انگلستان به انجمن صنعتی فناوری‌های زیستی «BIA» اجازه داده است تا به یک جدال حقوقی بسیار طولانی بر سر یک پتنت دارویی ورود نموده و مدارک و استدلالاتی پیرامون آن ارائه نماید. این انجمن معتقد است، روند رو به رشد پتنت‌های دارویی و چالش‌های مرتبط با آن، منجر به اعمال فشارهای ناعادلانه بر شرکت‌هایی شده که در کشف و توسعه این داروها سرمایه‌گذاری نموده‌اند.

filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

بنا بر گزارش وب‌سایت «PharmaPhorum»، جدال حقوقی یادشده بین شرکت پی‌فایزر «Pfizer» و گروهی متشکل از شرکت‌های مایلن «Mylan» و اکتیوز «Actives» (که اکنون بخشی از آلرگان به شمار می‌رود) می‌باشد که بر سر پتنت پی‌فایزر در زمینه داروی لیریکا «Lyrica» آغاز شده و در حال پیگیری است. این پرونده که از سال 2014 میلادی در حال بررسی است، پس از برگزاری دادگاه تجدیدنظر و اعتراض مجدد پی‌فایزر، به عالی‌ترین نهاد قضایی انگلیس یعنی دیوان عالی این کشور کشیده شده است. داروی تولیدی پی‌فایزر با 314 میلیون پوند، در سال 2016 میلادی در جایگاه دومین داروی پرهزینه موجود در نسخه‌های مراقبت اولیه از بیماران بوده است.
مداخله انجمن زیست‌فناوری با این توجیه انجام می‌گیرد که طولانی شدن این پرونده می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر شرکت‌های فعال در حوزه تحقیق و توسعه محصولات دارویی داشته باشد و در نهایت ممکن است به افزایش داده‌ها و مدارک مورد نیاز برای ثبت اختراع داروهای جدید بیانجامد. استیو بیتز «Steve Bates» مدیر اجرایی انجمن فناوری‌های زیستی، با تأکید بر این‌که هدف از این مداخله، تبیین و برجسته‌سازی اهمیت موضوع برای بخش زیست‌فناوری بریتانیا است، افزود: توانایی شرکت‌های علوم زیستی برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه نوآوری‌های جدید که می‌تواند زندگی بیماران را تغییر دهد، وابستگی زیادی با اخذ حفاظت‌های قابل اطمینان سیستم پتنت دارد که می‌بایست در زمان مناسب انجام گیرد. ما بسیار خوشحالیم که دیوان عالی کشور از استدلال‌های تدوین‌شده از سوی بخش علوم زیستی بریتانیا در روند دادرسی استفاده می‌نماید. امیدواریم دادگاه و سیستم قضایی شرایطی را فراهم آورند تا شرکت‌ها بتوانند اکتشافات و ابداعات خود را محافظت و تجاری‌سازی نمایند. این امر به‌طور غیرمستقیم بر میزان تحقیقات و سرمایه‌گذاری‌های دیگر شرکت‌ها نیز اثرگذار خواهد بود.»

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.