۳۰ بهمن ۱۳۹۶ رفع محدودیت ابعادی صفحه‌نمایش ساعت‌های هوشمند در فناوری جدید هووآوی
شرکت چینی هووآوی که در زمینه طراحی و ساخت دستگاه‌های تلفن همراه هوشمند و سایر دستگاه‌های دیجیتال فعالیت می‌نماید، یک روش منحصربه‌فرد و جالب برای کنترل ساعت‌های هوشمند به ثبت رسانده است. این پتنت، فناوری جدیدی را معرفی می‌کند که به کاربر اجازه می‌دهد تا کنترل ساعت هوشمند خود را از طریق لمس پشت دست خود و یا حتی حرکت انگشتان در هوا به دست گیرد.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

بنابر گزارش «Tech 2»، فناوری جدید هووآوی با ایجاد سیگنال‌های آلتراسونیک و یا مادون‌قرمز در فضای اطراف ساعت، می‌تواند این امکان را فراهم نموده تا حرکات انگشت کاربر در منطقه تعریف شده اسکن گردد. علاوه بر این، فناوری مذکور این قابلیت را خواهد داشت تا پشت دست را به یک صفحه‌نمایش لمسی بدل نماید که می‌توان از آن برای نوشتن متن و یا ورود داده استفاده نمود.
لازم به ذکر است، فناوری معرفی‌شده از سوی هووآوی می‌تواند مشکل صفحات نمایش کوچک ساعت‌های هوشمند را برای همیشه حل نماید. طراحی سنسور در چهار جهت، کاربران را قادر می‌سازد تا به‌سادگی از طریق حرکت انگشتان در هوا به کنترل ساعت هوشمند خود بپردازند. انتظار می‌رود این فناوری در سری جدید ساعت‌های هوشمند هووآوی بکار رود، با این حال، هنوز این شرکت به‌صورت رسمی آن را اعلام نکرده است. هووآوی در سال 2017 میلادی از نسخه «Watch 2» ساعت هوشمند خود رونمایی کرد و پیش‌بینی می‌شود، «Watch 3» با فناوری جدید به بازار عرضه گردد.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.