

تقویم بهار ۱۴۰۰ آکادمی کانون پتنت ایران
تقویم جدید آکادمی کانون پتنت ایران، با هفت رویداد آموزشی-ترویجی در حوزه مالکیت فکری، به استقبال بهار ۱۴۰۰ رفته است. با توجه به تداوم شرایط کرونایی در کشور، این تقویم نیز در برگیرنده دورههای غیر حضوری بوده که در قالب سهشنبههای با طعم مالکیت فکری، هر سهشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ برگزار میگردد.

وبیناری به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری: ایدههات رو روانه بازار کن!
آکادمی کانون پتنت ایران، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، برگزاری وبینار ویژهای را در دستور کار خود قرار داده است: "ایدههات رو روانه بازار کن!". این وبینار، در مورخ ششم اردیبهشت و مصادف با روز جهانی مالکیت فکری، از ساعت ۲۱ الی ۲۲:۳۰ برگزار میگردد.

ایده خلاقانه نوجوان چینی برای بیماران آلزایمری
یک نوجوان خوشفکر چینی، با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، پوشیدنی هوشمندی توسعه داده که به یاری بیماران مبتلا به آلزایمر میآید. گردنبند هوشمند «لو یوآن» پانزده ساله، برای کمک به افراد مبتلا به آلزایمر طراحی شده و به آنها کمک میکند تا با چالشهای کمتری روبرو شوند. این تجهیز منحصربهفرد و خلاقانه، علاوه بر امکان تشخیص اعضای خانواده برای فرد مبتلا، از طریق یک دستیار صوتی، به آنها کمک میکند تا راه خانه را پیدا کنند.

جذب سرمایه ۳۰۰ میلیون دلاری برای توسعه پلتفرم تحلیل پتنت
پتاسنپ برای توسعه پلتفرم اطلاعاتی و تحلیل پتنت خود، موفق به جذب سرمایه ۳۰۰ میلیون دلاری شده است. این شرکت در صدد است تا از این سرمایه، برای توسعه بستر اطلاعاتی خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است استفاده نماید.

تولید محصولات گیاهی مقوی به کمک هوش مصنوعی
ثبت اختراع جدید «ناتکو»، دریچه جدیدی به روی صنایع غذایی و فعالان این حوزه باز نموده است. استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای جستجو، شناسایی و تولید محصولات گیاهی متناسب با نمونههای مشابه حیوانی، دستاورد خارقالعادهای است که در پرونده ثبت اختراع ناتکو، به آن پرداخته شده است. این اختراع منحصربهفرد، با حمایت قابل توجه سرمایهگذاران معتبری همچون جف بزوس همراه شده و همین مسئله، بیانگر ارزش تجاری بالای این فناوری است.

مراقبتهای بهداشتی: محرک اصلی فعالیتهای ثبت اختراع در اروپا
گزارش دفتر ثبت اختراع اروپا پیرامون فعالیتهای ثبت اختراع در سال ۲۰۲۰ میلادی، حاکی از آن است که نوآوریهای حوزه بهداشت و درمان، محرک اصلی فعالیتهای ثبت اختراع در اروپا بوده است. نکته جالب این است که داروسازی و فناوریهای زیستی، سریعترین رشد را در بین درخواستهای ثبت اختراع به خود اختصاص دادهاند.