۱۵ اسفند ۱۳۹۶

پهباد جدید سامسونگ با قابلیت کنترل توسط چشمان کاربر

پتنت گرنت شده جدید سامسونگ، یک پهباد با قابلیت کنترل توسط چشمان کاربر را معرفی می‌نماید. این دستگاه که می‌تواند در هوا پرواز نموده، توانایی تشخیص صدا داشته و سیستم موقعیت‌یابی مبتنی بر «GPS» و «WiFi» را دارا است.

 

 filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

 

بنابر گزارش وب‌سایت «The Verge»، صفحه‌نمایش یکپارچه این دستگاه قابلیت شناسایی چهره و مردمک چشم کاربر را داشته و نسبت به حرکات دست و موقعیت آن نیز حساس است. این دستگاه متشکل از یک صفحه‌نمایش در مرکز و چهار پروانه در چهار گوشه آن است که قابلیت مشاهده و انتقال اطلاعات به یک واحد مرکزی را دارا می‌باشد. با توجه به سیستم تشخیص چشم‌ها، سر، دست‌ها و یا انگشتان کاربر از سوی دستگاه، سرعت و جهت حرکت را می‌توان با حرکات سر، چشم و یا دست کنترل نمود. علاوه بر این، تعبیه سنسورهای ژیروسکوپ، حسگر حرکتی، سیستم ارتعاش‌سنج و یک شتاب‌سنج پیشرفته، این دستگاه را قادر به دنبال کردن خودکار شخص بدون استفاده از هیچ حرکتی از سوی وی و نیز شناسایی خودکار موانع و ممانعت از برخورد با ساختمان‌ها و اشیاء در حین پرواز را نموده است.

لازم به ذکر است، سامسونگ تنها شرکتی نیست که بر روی توسعه کاربردی پهبادها کار می‌کند؛ آمازون با هدف توسعه خدمات حمل و تحویل کالا به مشتریان از طریق این فناوری، تا کنون چندین پتنت در این زمینه به ثبت رسانیده است. کارشناسان معتقدند نوآوری جدید سامسونگ می‌تواند نوع جدیدی از تبلیغات هدفمند را معرفی نماید که در آن، چهره افراد توسط دستگاه به‌صورت هوشمند شناسایی شده و سپس از طریق صفحه‌نمایش، تبلیغات ویژه آن فرد به نمایش در می‌آید.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

شروع ثبت‌نام مردادماه سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت
۱۴ تیر ۱۳۹۹

شروع ثبت‌نام مردادماه سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور که برنامه‌ریزی‌هایی برای برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری صورت گرفت، به استحضار اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت می‌رساند که از نهم تیرماه، امکان ثبت‌نام برای وبینارهای مردادماه فراهم شده است.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.