۱۹ اسفند ۱۳۹۶ سرمایه‌گذاری قابل توجه دانشگاه‌های چینی بر روی فناوری بلاک‌چین

دانشگاه‌های چینی در تلاش برای محافظت از نتایج فعالیت‌های پژوهشی در زمینه فناوری بلاک‌چین، ثبت اختراع آن‌ها را در دستور کار خود قرار داده‌اند. داده‌های جدید دفتر مالکیت فکری چین «SIPO» که در شانزدهم و بیست و سوم فوریه سال جاری میلادی انتشار یافته، حاکی از این است که دانشگاه‌هایی نظیر «ژیانگ»، «شنزن» و «آکادمی علوم چین»، فعالیت‌های خود برای ثبت و انتشار پتنت‌های مرتبط با این فناوری را افزایش داده‌اند که دلیلی بر علاقه رو به رشد به فناوری بلاک‌چین و سرمایه‌گذاری‌های گسترده در زمینه تحقیق و توسعه آن است. این سرمایه‌گذاری، به‌موازات علاقه‌مندی شرکت‌های چینی است که با برنامه‌ریزی دولت چین برای پیشبرد و توسعه فینتک «FinTech» افزایشی قابل توجه داشته است. توجه روزافزون مؤسسات مالی بزرگ، نظیر بانک مرکزی چین به فناوری بلاک‌چین نیز از عوامل کلیدی در سرمایه‌گذاری‌های تحقیق و توسعه‌ای دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی چین بر روی این فناوری به شمار می‌آید.

 

 filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

 

بنابر گزارش وب‌سایت «CoinDesk»، دانشگاه ژیانگ در حال توسعه یک سیستم بلاک‌چین است که می‌تواند تراکنش‌های مالی مرتبط با معاملات بین‌المللی را تسهیل نماید. بر اساس اطلاعات انتشاریافته از سوی «SIPO»، این سیستم نیاز به شخص ثالت به‌عنوان امانت‌دار را در معاملات این‌چنینی رفع نموده و این کار از طریق سرورهای ابری ثبت می‌گردد. آکادمی علوم چین نیز بر روی نوعی سیستم بلاک‌چین متمرکز شده است که می‌تواند به‌طور هم‌زمان از کنسرسیوم‌های خصوصی و دولتی پشتیبانی نماید. اسناد «SIPO» نشان از آن دارد که دانشگاه شنزن نیز به دنبال ثبت و انتشار یک پتنت خاص مرتبط با مالکیت فکری هنرمندان و بازیگران است که در صورت استقبال می‌تواند ردیابی و شناسایی مدارک و اسناد مربوط به جعل تصاویر را تسهیل نماید.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.