۲۲ اسفند ۱۳۹۶ تأیید اعتبار پتنت بهبود ویژگی‌های گیاهان زراعی و حیوانات از سوی EPO

شرکت کی‌ژن «KeyGene» که در زمینه بهبود عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی از طریق فناوری‌های زیستی فعالیت می‌نماید، خبر از تأیید یکی از اختراعات خود از سوی دفتر ثبت اختراعات اروپا «EPO» داده است. این پتنت که مرتبط با بهبود ویژگی‌های فنوتایپیک گیاهان و یا حیوانات است، در سال ۲۰۱۵ میلادی با شماره «EP 2813141» انتشار یافته است. در این پتنت استراتژی‌های ژنتیکی و ریاضیاتی، برای شناسایی ترکیبی از بهینه‌ترین اجزای یک نمونه گیاهی یا حیوانی (گیاهان زراعی و یا دام) که بالاترین احتمال تخمینی بهبود حداقل یک ویژگی فنوتایپیک را در نسل‌های بعدی تضمین می‌کند، معرفی و تشریح می‌نماید. اعتبار این پتنت، اواسط سال ۲۰۱۶ میلادی توسط شرکت آلمانی «KWS Saat» که در زمینه کشت و فرآوری گیاهان فعالیت می‌کند، مورد سؤال قرار گرفت و بررسی پرونده حقوقی مرتبط با این شکایت توسط «EPO» آغاز شد.

 

 filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

 

بنابر گزارش وب‌سایت«GenomeWeb»، کی‌ژن اعلام نموده که با توجه به بررسی‌های «EPO»، این پتنت معتبر بوده و دفتر یادشده آن را مورد تأیید قرار داده است. «روئلاند ون هام»، معاونت بخش زیست‌فناوری  و مدل‌سازی این شرکت، در بیانیه‌ای که به همین مناسب انتشار یافت، اعلام کرد: «انتخاب‌های مبتنی بر ژن، به‌طور فزاینده‌ای به روش‌های بهبود خواص پیچیده و ترکیبی محصولات کمک می‌نماید که همین امر، اهمیت قابلیت‌های ما در راهکارهای پیشرفته فنوتایپیک را آشکار می‌سازد. کی‌ژن از تأیید پتنت خود در این حوزه نوظهور فناوری بسیار خرسند است.»

گفتنی است، کی‌ژن از شرکت‌های پیشرو در حوزه بهبود عملکرد محصولات و فرآورده‌های گیاهی و کشاورزی به شمار می‌رود. این شرکت از پیشرفته‌ترین فناوری‌های موجود در بیوانفورماتیک و علوم داده، برای اصلاح گیاهان و توسعه پلتفرم‌های مبتنی بر گیاه استفاده می‌نماید. کی‌ژن دارای دفاتری در هلند و آمریکا بوده و با بیش  از ۱۴۰ متخصص در سرتاسر جهان همکاری می‌نماید.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day