۱۴ فروردین ۱۳۹۷ حمایت از شرکت‌های کره‌ای برای ثبت پتنت در حوزه فناوری بلاک‌چین

دفتر مالکیت فکری کره جنوبی «KIPO»، با هدف کاهش فاصله این کشور با کشورهای چین و آمریکا، به دنبال ترغیب شرکت‌های کره‌ای برای ثبت پتنت‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین است. اگرچه کره جنوبی یکی از بزرگ‌ترین بازارهای جهانی برای ارزهای رمزنگاری‌شده محسوب می‌شود، با این وجود در نوآوری‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین از رقبای اصلی خود بسیار عقب افتاده است. روزنامه «Korea Herald»، گزارش داده است که بنا بر آمار دفتر مالکیت فکری کره جنوبی، سهم این کشور از پتنت‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین تنها ۸ درصد است؛ این در حالی است که آمریکا و چین روی هم رفته سهمی ۷۸ درصدی از پتنت‌های مذکور را به خود اختصاص داده‌اند.

 

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2 

 

«کیم یونگ سان»، مدیر واحد سیاست‌گذاری مالکیت فکری «KIPO» در این خصوص می‌گوید: «اکنون زمان طلایی برای ثبت پتنت‌ها در حوزه فناوری بلاک‌چین است، چراکه این فناوری هنوز در مراحل ابتدایی توسعه خود قرار دارد. به همین منظور، دفتر مالکیت فکری کره جنوبی در راستای کمک به نهادهای تحقیق و توسعه‌ای برای ایجاد استراتژی‌های ثبت اختراع مبتنی بر بزرگ داده‌ها «Big Data» و کسب پتنت‌های ضروری استاندارد متمرکز خواهد بود.»

بنا بر گزارش روزنامه «People's Daily»، در میان شرکت‌ها و مؤسساتی که بیشترین پتنت در زمینه بلاک‌چین به ثبت رسانده‌اند، بانک «People's Bank» چین با بیش از ۶۰ پتنت در سال ۲۰۱۷ میلادی در صدر قرار گرفته است. البته بایستی این مسئله را در ذهن داشت که کمیت همواره مترادف با کیفیت نیست. بنابر بررسی‌های «KIPO»، با در نظر گرفتن شاخص ثبت اختراع در خارج از مرزهای کشور، می‌توان چنین نتیجه گرفت که بزرگ‌ترین بازیگر در زمینه ثبت پتنت‌های بلاک‌چین، بانک آمریکایی «Bank of America» است که نوعی فناوری جدید برای تبدیل خودکار انواع رمزنگاری ارزهای رایج به یکدیگر را توسعه داده است. این سرویس که از دسامبر ۲۰۱۷ میلادی در دسترس کاربران این بانک قرار گرفته است، می‌تواند تحولی نوین در زمینه تعیین نرخ ارز و فروش آن به وجود آورد. پس از بانک مذکور، «Coinplug» که یک شرکت فینتک کره‌ای است، در رده دوم شرکت‌های برتر قرار دارد و «IBM» و «Bubi Network» چینی نیز در رده‌های بعدی جای گرفته‌اند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day