۱۴ فروردین ۱۳۹۷ حمایت از شرکت‌های کره‌ای برای ثبت پتنت در حوزه فناوری بلاک‌چین

دفتر مالکیت فکری کره جنوبی «KIPO»، با هدف کاهش فاصله این کشور با کشورهای چین و آمریکا، به دنبال ترغیب شرکت‌های کره‌ای برای ثبت پتنت‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین است. اگرچه کره جنوبی یکی از بزرگ‌ترین بازارهای جهانی برای ارزهای رمزنگاری‌شده محسوب می‌شود، با این وجود در نوآوری‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین از رقبای اصلی خود بسیار عقب افتاده است. روزنامه «Korea Herald»، گزارش داده است که بنا بر آمار دفتر مالکیت فکری کره جنوبی، سهم این کشور از پتنت‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین تنها ۸ درصد است؛ این در حالی است که آمریکا و چین روی هم رفته سهمی ۷۸ درصدی از پتنت‌های مذکور را به خود اختصاص داده‌اند.

 

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2 

 

«کیم یونگ سان»، مدیر واحد سیاست‌گذاری مالکیت فکری «KIPO» در این خصوص می‌گوید: «اکنون زمان طلایی برای ثبت پتنت‌ها در حوزه فناوری بلاک‌چین است، چراکه این فناوری هنوز در مراحل ابتدایی توسعه خود قرار دارد. به همین منظور، دفتر مالکیت فکری کره جنوبی در راستای کمک به نهادهای تحقیق و توسعه‌ای برای ایجاد استراتژی‌های ثبت اختراع مبتنی بر بزرگ داده‌ها «Big Data» و کسب پتنت‌های ضروری استاندارد متمرکز خواهد بود.»

بنا بر گزارش روزنامه «People's Daily»، در میان شرکت‌ها و مؤسساتی که بیشترین پتنت در زمینه بلاک‌چین به ثبت رسانده‌اند، بانک «People's Bank» چین با بیش از ۶۰ پتنت در سال ۲۰۱۷ میلادی در صدر قرار گرفته است. البته بایستی این مسئله را در ذهن داشت که کمیت همواره مترادف با کیفیت نیست. بنابر بررسی‌های «KIPO»، با در نظر گرفتن شاخص ثبت اختراع در خارج از مرزهای کشور، می‌توان چنین نتیجه گرفت که بزرگ‌ترین بازیگر در زمینه ثبت پتنت‌های بلاک‌چین، بانک آمریکایی «Bank of America» است که نوعی فناوری جدید برای تبدیل خودکار انواع رمزنگاری ارزهای رایج به یکدیگر را توسعه داده است. این سرویس که از دسامبر ۲۰۱۷ میلادی در دسترس کاربران این بانک قرار گرفته است، می‌تواند تحولی نوین در زمینه تعیین نرخ ارز و فروش آن به وجود آورد. پس از بانک مذکور، «Coinplug» که یک شرکت فینتک کره‌ای است، در رده دوم شرکت‌های برتر قرار دارد و «IBM» و «Bubi Network» چینی نیز در رده‌های بعدی جای گرفته‌اند.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.