۱۵ فروردین ۱۳۹۷ استفاده از ربات گرده‌افشان برای رفع چالش کاهش جمعیت زنبورها

شرکت والمارت، چندین پتنت با هدف اتوماسیون فرآیندهای حوزه کشاورزی به ثبت رسانیده است که در میان آن‌ها، نوعی راهکار رباتیک برای حل معضل کاهش جهانی جمعیت زنبورها نیز به چشم می‌خورد. بر اساس گزارش «Greenpeace»، در حدود یک سوم محصولات کشاورزی مصرفی، به گرده‌افشانی حشرات وابسته است. همین امر موجب شده تا سود اقتصادی ناشی از گرده‌افشانی حشراتی مانند زنبورها، بیش از ۲۶۵ میلیارد یورو برآورد گردد که در صورت کمبود مواد غذایی و یا از بین رفتن نوع خاصی از محصولات کشاورزی، می‌تواند بیشتر نیز شود. این در حالی است که جمعیت زنبورها در سرتاسر جهان، با چالش‌های مختلف زیست‌محیطی و ساخته دست بشر مواجه است.

 

filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9 

 

بنا بر گزارش وب‌سایت «Internet Of Business»، والمارت برای رفع معضل کاهش جمعیت زنبورها اقدام به معرفی یک ربات گرده‌افشان نموده است که می‌تواند انتقال گرده از یک گیاه به گیاهی دیگر را با استفاده از نوعی هواپیمای بدون سرنشین انجام دهد. تأیید موفقیت‌آمیز بودن عملیات گرده‌افشانی از طریق طیف وسیعی از حسگرهای تعبیه شده در این ربات هوشمند، انجام می‌گیرد.

گفتنی است، شرکت والمارت علاوه بر ربات گرده‌افشان، پنج پتنت دیگر نیز به ثبت رسانیده است که تمامی آن‌ها مرتبط با مقابله با چالش‌های کشاورزی از طریق اتوماسیون و وسایط نقلیه بدون سرنشین است. برای مثال، شناسایی و ممانعت از حمله آفات به محصولات کشاورزی که از طریق معرفی نوعی سیستم هوشمند وسایط نقلیه هوایی بدون سرنشین برای رصد آسیب‌های محصولات کشاورزی و نظارت دقیق بر سم‌پاشی آن‌ها صورت گرفته است. به نظر می‌رسد، پتنت‌های یادشده در رقابت با شرکت آمازون در کسب‌وکار مواد غذایی و یکپارچه‌سازی زنجیره تأمین محصولات کشاورزی به ثبت رسیده است که می‌تواند کنترل بیشتر بر محصولات معرفی‌شده به بازار را برای والمارت به ارمغان آورد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day