۱۸ فروردین ۱۳۹۷ پهپاد هوشمند آمازون با قابلیت تشخیص و واکنش به حرکات و صدای کاربران

آمازون در ادامه توسعه سیستم تحویل کالا و سفارشات خود، پتنت جدیدی برای یک پهپاد هوشمند به ثبت رسانیده است که می‌تواند حرکات کاربر، از جمله تکان‌دادن دست‌ها، اشاره کردن، صدازدن و نور چراغ‌ها را تشخیص داده و به آن‌ها واکنش نشان دهد. آمازون برای نخستین بار در سال ۲۰۱۳ میلادی، برنامه خود برای توسعه یک سیستم نوین پهپاد «PrimeAir» که به منظور تحویل سفارشات مشتریان در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه مورد استفاده قرار می‌گیرد را اعلام نمود. از آن زمان تا کنون، پتنت‌های متعددی برای توسعه این سیستم به ثبت رسیده که بیانگر پیشرفت‌های زیاد این شرکت است. با این حال، تجاری‌سازی گسترده این سیستم، منوط به گرفتن مجوزها و تأییدیه‌های قانونی مرتبط با آن خواهد بود.

 

filereader.php?p1=main_96a3be3cf272e017046d1b2674a52bd3470.png&p2=news&p3=56&p4=1 

 

بنا بر گزارش وب‌سایت «The Verge»، این پتنت که در جولای سال ۲۰۱۶ میلادی به ثبت رسیده و در هفته جاری انتشار یافت، مدعی است که دریافت‌کننده نهایی سفارش و یا سایر کاربران، می‌توانند با استفاده از سیستم ابداعی و از طریق حرکات خود، با پهپاد ارتباط برقرار نموده و به آن در مسیریابی و تحویل صحیح سفارش کمک نمایند. برای مثال، حرکت سریع دست، از سوی پهپاد به معنای توقف حرکت شناخته شده و یا چرخاندن آرام دست‌ها به‌عنوان دستورالعملی برای تحویل بسته سفارش تلقی می‌شود.

پتنت یادشده شامل جزئیات متعددی در زمینه ارتباطات، ناوبری پهپاد و اجزای تحویل سفارش است که از طریق تعبیه چند حسگر نوری پیشرفته، حسگر و دوربین عمق‌یابی، یک دوربین نور مرئی، یک دوربین مادون‌قرمز و نیز حسگرهای شنوایی، انجام می‌گیرد.

گفتنی است، مفهوم هواپیماهای بدون سرنشین با قابلیت تعامل با انسان و محیط پیرامون، برای نخستین بار نیست که مورد توجه شرکت‌های فناور قرار می‌گیرد. پیش از این، شرکت سامسونگ یک پهپاد مشابه معرفی نموده که قادر به تشخیص حرکات دست و صورت کاربران است. همچنین پهپاد ابداعی «DJI» نیز می‌تواند موج حاصل از دست زدن کاربر را تشخیص داده و به آن واکنش نشان دهد.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.