۲۸ فروردین ۱۳۹۷ سیستم ترکیبی تحویل سفارشات توسط پهباد و کامیون‌های هیبریدی

شرکت «Workhorse»، به‌تازگی پتنتی در زمینه تحویل سفارشات به ثبت رسانیده است که معرف سیستمی متشکل از یک پهباد و یک کامیون حمل‌ونقل برقی هیبریدی است. این پتنت که در دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO» با شماره «۹۹۱۵۹۵۶» به ثبت رسیده است، تحت عنوان «HorseFly UAV» معرفی شده است. در اعلامیه مطبوعاتی این شرکت که به همین مناسبت انتشار یافته، آمده است که سیستم تحویل جدید، با دستورالعمل‌های فعلی «FAA» در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین در آمریکا مطابقت دارد.

 

 filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

 

سیستم مذکور به‌منظور کمک به راننده کامیونی که مسئولیت تحویل را به عهده دارد، طراحی شده است و به وی کمک می‌نماید تا در مسیرهای روزمره، قسمت پایانی فرآیند تحویل را سرعت بخشد. این سیستم به شرح زیر عمل می‌کند:

  • راننده کامیون پس از بارگذاری بسته بر روی پهباد، آن را راه‌اندازی و آماده حرکت می‌کند.
  • پهباد به‌صورت خودکار از کامیون حرکت کرده و به مکان مورد نظر می‌رسد.
  • پس از رسیدن به مکان مشخص‌شده، پهباد فرود آمده و بسته را تحویل می‌دهد.
  • پهباد به سمت کامیون که در یک فرآیند مشخص متوقف شده است، بازگشته و برای بارگیری و تحویل بسته بعدی آماده می‌شود.

شایان ذکر است که در طی سال‌های اخیر، صنعت تحویل سفارشات از طریق پهبادها، مورد توجه شرکت‌های فناور و به‌ویژه آمازون قرار گرفته است. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که برای تکمیل فرآیند بارگذاری و تحویل سفارشات به مشتریان، استفاده از پهبادها در مقایسه با سیستم کامیون‌های دیزلی فعلی، از کارآمدی بیشتری برخوردار است. در همین راستا، شرکت‌های دیگر نظیر مرسدس بنز و «UPS» نیز بر روی راهکارهای مشابهی متمرکز شده‌اند. همچنین انتظار می‌رود، شرکت‌های بیشتری نظیر بوئینگ و «GE» در تابستان امسال به‌عنوان بخشی از برنامه خلبان ترکیبی «UAS» به این حوزه ورود پیدا کنند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day