۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ استفاده از مدل‌های سه‌بعدی چهره در گفتگوهای تصویری آنلاین

پتنت جدید سامسونگ به کاربران اجازه می‌دهد تا در گفتگوهای زنده تصویری، از مدل‌های سه‌بعدی چهره خود استفاده نمایند. بسیاری از کارشناسان این سرویس جدید را که تحت عنوان «AR Emoji» معرفی‌شده است، پاسخی به «Aniloji» معرفی شده توسط شرکت اپل می‌دانند. فناوری جدید معرفی شده در پتنت مذکور، برای رفع چالش پهنای باند در گفتگوهای زنده ویدئویی بکار گرفته شده است.

 

 filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef6

 

بنا بر گزارش وب‌سایت «The Verge»، در سال ۲۰۱۳ میلادی، سامسونگ پیش‌بینی نمود که در آینده نزدیک مسائل و چالش‌های مرتبط با پهنای باند در ویدئوهای آنلاین همچنان ادامه خواهد داشت و بر همین اساس، پتنتی به ثبت رسانید تا کاربران بتوانند از مدل‌های سه‌بعدی چهره خود در گفتگوهای تصویری استفاده نمایند. در این پتنت که به تازگی گرنت شده است، آمده است: «سیستم‌های ارتباطی موجود، برای کارکرد مناسب نیاز به پهنای باند بالا دارند و با توجه به این‌که قبل از انتقال سیگنال به دستگاه مقابل باید تمامی توالی‌های تصویر تولید و فشرده‌سازی شوند، با نوعی تأخیر ذاتی همراه هستند. علاوه بر این، کاربران در چت‌های ویدئویی نمی‌توانند تماس چشمی برقرار کنند، چراکه دوربین مستقیماً در یک صفحه نصب نمی‌شود. تمامی این موارد موجب می‌شود تا یک سیستم ارتباطی بصری که بتواند تصویر واقعی همراه با حالت چهره و حرکات مختلف را در زمان واقعی نشان دهد در کنار کاهش پهنای باند الزامی گردد».

فناوری «AR Emoji» کمک نموده تا عکس‌هایی مبتنی بر چهره کاربر ساخته شده و سپس از آن‌ها به‌عنوان یک سری تصاویر «GIF» برای ارسال به دستگاه مقابل استفاده گردد. به‌کارگیری این سیستم، می‌تواند استفاده از آواتار (نوعی نماد برای مشخص نمودن یک شخصیت یا فرد خاص) برای جایگزینی با تماس‌های چشمی مستقیم را ممکن سازد.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.