۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ توافقنامه صدور مجوز بهره‌برداری از پتنت بین «LG» و «Sisvel» در خصوص فناوری وای- فای

شرکت هرا وایرلس «Hera Wireless» اعلام نموده که این شرکت و غول فناوری کره جنوبی «LG»، به یک توافقنامه پتنت وارد شده‌اند که بر مبنای آن، شرکت «LG» مجوز بهره‌برداری از پتنت‌های متعلق به شرکت هرا در زمینه وای- فای را در اختیار خواهد گرفت. این توافقنامه، در پی اختلافات حقوقی دو شرکت «LG» و سیسول «Sisvel» شکل گرفته است و به این ترتیب، «LG» به فهرست شرکت‌های در حال رشدی می‌پیوندد که دسترسی به سبد پتنت شرکت هرا به‌عنوان یک الزام برای استاندارد «IEEE WI-Fi» را دارند. لازم به ذکر است که پیش از این، سیسول طرف مقابل را به نقض برخی از پتنت‌های شرکت هرا در زمینه استانداردهای وای- فای متهم نموده بود.

 

 filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

 

بنا بر گزارش «Business Wire»، تشکیل سبد پتنت هرا، در ابتدا با همکاری شرکت ژاپنی سانیو «Sanyo Electric» آغاز شد. سانیو در توسعه این استاندارد فناوری، مشارکتی فعال داشت که در نهایت منجر به ایجاد مجموعه‌ای شامل بیش از ۱۰۰ پتنت شد که در چهل کشور جهان به ثبت رسیده است.

«نیک وب» مدیر سیسول با ابراز خرسندی از توافقنامه جدید که شامل صدور مجوز فروش و توزیع محصولات «LG» با قابلیت وای- فای است. اظهار داشت: «ما از انعقاد قرارداد با LG خوشحالیم، چراکه این مسئله نشان‌دهنده استحکام و کیفیت سبد پتنت هرا است.»

گفتنی است، شرکت هرا یکی از زیرمجموعه‌های هولدینگ سیسول گروپ بوده که در سال ۱۹۸۲ میلادی تأسیس شده است. سیسول دفاتری در آمریکا، ایتالیا، چین، ژاپن، آلمان، لوکزامبورگ و انگلیس دارد و با برخورداری از صدها متخصص حقوقی و صدور مجوز، سابقه‌ای طولانی در زمینه مدیریت سبد پتنت‌های مرتبط با استانداردهای فشرده‌سازی صوتی «MP3» و «MPEG Audio» دارد.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.