۰۱ خرداد ۱۳۹۷

تمایل موتورلا برای تولید گوشی‌های انعطاف‌پذیر و تاشو

امروزه طراحی و تولید گوشی‌های تاشو و انعطاف‌پذیر، به یکی از روندهای غالب در دنیای فناوری دیجیتال بدل شده است و در این راستا، بسیاری از غول‌های فناوری، نظیر سامسونگ، مایکروسافت و اپل، به‌سوی آن حرکت نموده‌اند. «موتورولا» نیز با ثبت پتنتی برای یک گوشی هوشمند قابل تبدیل به یک تبلت، به این رقابت داغ وارد شده است. لازم به ذکر است، این پتنت گرنت شده که در سال ۲۰۱۶ میلادی به ثبت رسیده است، یک گوشی هوشمند تاشو معرفی نموده که زمانی که کامل بسته می‌شود نیز دارای صفحه‌نمایش خارجی خواهد بود.

 

filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2 

 

بنا بر گزارش «Slash Gear»، این گوشی قابل انعطاف، تقریباً مشابه با سایر پتنت‌های به ثبت رسیده در این زمینه است؛ با این تفاوت که پوششی برای آن تعبیه شده که می‌تواند چند ارزش‌افزوده منحصربه‌فرد به دستگاه بیافزاید. اول این‌که برای محافظت از صفحه‌نمایش خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد که در این حالت، بخش‌هایی از صفحه‌نمایش و نیز دوربین دستگاه را پوشش نمی‌دهد. همچنین پوشش مذکور، در مواردی که دو صفحه مجاور گوشی به‌صورت مایل قرار می‌گیرند، می‌تواند به‌عنوان یک پایه مورد استفاده قرار گیرد. در نهایت، قابلیت شارژ بیسیم دستگاه، به‌عنوان آخرین ویژگی منحصر به فرد فناوری معرفی شده در این پتنت بوده که با توجه به فرم این محصولات، به‌سادگی امکان‌پذیر نیست.

گفتنی است، اگرچه تجاری‌سازی این ایده نوآورانه و ارائه آن به بازار مصرف، تا حدی مبهم به نظر می‌آید، با این وجود، با توجه به سخنان «یانگ یوآنکوئینگ» مدیرعامل لنوو، به نظر می‌رسد این امر به‌زودی و در قالب برند گوشی موتورولا «The RAZR» رخ دهد.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.