۰۶ خرداد ۱۳۹۷ تغییر استراتژی مالکیت فکری مایکروسافت در سال‌های اخیر

بررسی‌ها نشان می‌دهد که شرکت مایکروسافت استراتژی مالکیت فکری «IP» خود را در طی سال‌های اخیر تغییر داده است. سرمایه‌گذاری ۱۳۶.۵ میلیون دلاری این شرکت در صندوق سرمایه‌گذاری «IIF3» که در زمینه تأمین سرمایه و تصاحب امتیاز ثبت اختراعات فعالیت می‌کند، نشان می‌دهد که مایکروسافت در گذشته با هدف به زانو در آوردن رقبای خود در حوزه‌های مختلف فناوری، یکی از تسهیل‌کنندگان بزرگ باجگیران پتنت «Patent Trolls» بوده است. این در حالی است که در طی دو سال اخیر، مایکروسافت استراتژی تعامل و همکاری با دیگر فناوران و استفاده از ثبت اختراعات به‌عنوان بخشی از طرح‌های گسترده‌تر مانند مایکروسافت آزور «Microsoft Azure» را در پیش گرفته است. مایکروسافت آزور، یک سرویس محاسبات ابری است که با هدف ساخت، آزمایش، استقرار و مدیریت برنامه‌ها و خدمات، از طریق یک شبکه جهانی از مراکز داده تحت مدیریت مایکروسافت ایجاد شده است.

 

 filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b196.png&p2=news&p3=56&p4=1

 

بنا بر گزارش «Lexology»، با توجه به آغاز فعالیت‌های «IIF3» در نیمه اول سال ۲۰۱۴ میلادی و افزایش قابل توجه سرمایه این شرکت، رویکرد مدیران ارشد مایکروسافت در آن زمان (مایکروسافت در آن زمان تحت کنترل استیو بالمر بوده است) تولید جریان‌های درآمدی چشمگیر از طریق مجوزهای پتنت و مقابله به‌شدت تهاجمی با رقبا بوده است. با این وجود در طی سال‌های اخیر، شرایط کاملاً عوض شده است و با تغییر استراتژی «IP» مایکروسافت، «IIF3» نیز بر فروش بسیاری از پتنت‌های در اختیار خود و دستیابی به حداکثر بازده قابل حصول از آن‌ها متمرکز شده است.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.