۱۳ خرداد ۱۳۹۷

تعبیه مناطقی خاص در لباس‌های ورزشی به‌منظور پاک کردن عرق دست و صورت

یکی از چالش‌هایی که بسیاری از ورزشکاران با آن مواجه‌اند، تعریق ناشی از فعالیت‌ها و تمرینات سنگین ورزشی و رفع آن است؛ برای مثال، خیس شدن صورت و چشمان ناشی از فعالیت سنگین بدنی که افراد به‌طور عادت سعی در رفع آن از طریق لباس خود دارند. نایک به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی تجهیزات و البسه ورزشی، راهی برای کاهش این چالش یافته است، تا کاربران بتوانند عرق بیش‌ازحد را از روی سروصورت و دیگر نقاط بدن پاک نمایند. پتنت انتشاریافته، نشان می‌دهد که این شرکت، قصد دارد تا مناطقی تحت عنوان «Wipe Zone» در لباس‌های ورزشی تولید خود بیفزاید که به فرد اجازه می‌دهد تا به‌سرعت و کاملاً اثربخش، عرق بدن را با آن پاک نموده و درعین‌حال، عملکرد لباس هیچ‌گونه افتی نداشته باشد. این پتنت، در نوامبر سال گذشته میلادی به ثبت رسیده بود.

 

 filereader.php?p1=main_c4ca4238a0b923820

 

بنا بر گزارش «Digital Trends»، مناطق مخصوص پاک کردن عرق، از نخ‌های خاصی بهره می‌برد که از مواد هیدروفوبیک ساخته شده است و رطوبت سریعاً تبخیر خواهد شد. در این خصوص، مناطقی از لباس که مردم معمولاً از آنجا برای پاک کردن بدن خود استفاده می‌نمایند، به عنوان مکان‌های مناسب برای استفاده از این نوع مواد در نظر گرفته شده است؛ مثلاً لبه پیراهن در قسمت گردن، اغلب برای پاک کردن عرق چشم استفاده می‌شود و یا قسمت جلویی شورت ورزشی، برای خشک کردن دست‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گفتنی است، زمان دقیقی برای تجاری‌سازی این فناوری و استفاده آن در محصولات واقعی مشخص نیست. با این حال، انتشار این پتنت نشان می‌دهد که نایک به دنبال توسعه روش‌هایی برای افزایش راحتی و آسایش کاربران محصولات خود در این زمینه است.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.