۲۴ خرداد ۱۳۹۷ امیدواری محقق جنرال الکتریک برای دستیابی به «US» پتنت شماره ۱۰.۰۰۰.۰۰۰

یک محقق بیولوژیست با محاسباتی که در زمینه فرآیند ثبت اختراع در «USPTO» انجام داده است، شانس خود برای دستیابی به «US» پتنت شماره ده میلیون را «۱ به ۳۲۰۰» پیش‌بینی نموده است. «جان نلسون» که در مرکز تحقیقات جهانی جنرال الکتریک مشغول به کار است، محاسبه کرده است که با روند فعلی ثبت و انتشار پتنت در آمریکا، این نقطه عطف تاریخی در ۱۹ ژوئن سال جاری میلادی رخ می‌دهد و با توجه به این‌که پتنت‌های انتشاریافته در موارد نادر، به‌صورت ۱۰۰ تایی و در اغلب موارد در بسته‌های حدوداً ۶۰۰۰ تایی صادر می‌شوند، دو درخواست ثبت وی موجب می‌شود تا شانسی این‌چنینی برای خود قائل باشد. نلسون تاکنون موفق به ثبت ۴۸ پتنت شده است.

 

filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d 

 

بنا بر گزارش «The Daily Gazette»، اظهارات گاه‌به‌گاه دوستان و همکاران در مورد پتنت شماره ده میلیون موجب شد تا نلسون کمی در مورد آن کنجکاو شده و جستجوهای خود را آغاز نماید. او دریافت که پتنت‌ها همواره در روز سه‌شنبه صادر شده و بیشترین تعداد پتنت انتشاریافته در یک روز، برابر با ۶۲۰۰ یا ۶۴۰۰ بوده است. با احتساب دو درخواست ثبت ارسالی از سوی نلسون، شانس وی در بدترین حالت برابر با ۲ در ۶۴۰۰ خواهد بود. بررسی‌های نلسون در زمینه مدت زمانی که طول می‌کشد تا پس از پرداخت هزینه‌های ثبت، «USPTO» اقدام به انتشار پتنت نماید، باعث شد تا وی در روز ۱۵ می، هزینه‌های مرتبط با دو درخواست خود را پرداخت نماید تا انتشار آن مصادف با ۱۹ ژوئن به‌عنوان تاریخ محتمل انتشار پتنت شماره ده میلیون گردد.

گفتنی است، اولین «US» پتنت، در سال ۱۷۹۰ میلادی صادر شده و تنها در ۴۶ سال بعد از این تاریخ، ۹۹۵۷ پتنت انتشار یافت و پس‌ازآن سیستم شماره‌گذاری به صفر بازگردانده شد. در سال ۱۹۱۱ و پس از ۷۵ سال، تعداد پتنت‌ها به یک‌میلیون رسید. جالب این‌که تعداد «US» پتنت‌ها در آوریل سال ۲۰۱۵ به نه میلیون و احتمالاً در ژوئن ۲۰۱۸ از مرز ده میلیون عبور خواهد کرد که بیانگر یک بازه سه‌ساله برای انتشار بیش از یک‌میلیون پتنت است.

برخی از نقاط عطف تاریخی موجود در خصوص تعداد پتنت‌های انتشار یافته در USPTO عبارتند از:

 

filereader.php?p1=main_2838023a778dfaecd

 

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.