۰۴ تیر ۱۳۹۷ جدال حقوقی گسترده بلک‌بری با شرکت‌های فعال در حوزه سرویس‌های پیام‌رسان

بلک‌بری در ماه مارس سال جاری میلادی، با اقامه دعوی در دادگاه منطقه‌ای کالیفرنیا، اسنپ را متهم به نقض پتنت‌های خود در زمینه سرویس‌های پیام‌رسانی نمود. پتنت‌های ادعایی بلک‌بری شامل «US» پتنت‌های به شماره «۸۳۰۱۷۱۳» و «۸۲۰۹۶۳۴» است که به ترتیب با موضوع روش ارائه داده‌های زمانی در محیط‌های پیام‌رسانی و پیش‌نمایش یک رویداد جدید در یک دستگاه نمایش کوچک، به ثبت رسیده‌اند. بلک‌بری همچنین فیسبوک و شرکت‌های تابعه، شامل اینستاگرام و واتس‌آپ را در شکایت جداگانه‌ای، علاوه بر نقض دو پتنت مذکور، متهم به نقض دو پتنت دیگر به شماره‌های «۸۶۷۷۲۵۰» و «۹۳۴۹۱۲۰» نموده است که این دو پتنت نیز مرتبط با خدمات ارائه شده در محیط‌های پیام‌رسان است.

 

 filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

 

بنا بر گزارش «WIPR»، فیسبوک و اسنپ با رد شکایت بلک‌بری، مدعی هستند که پتنت‌های یادشده هیچ مفهوم نوآورانه‌ای را نشان نداده و یک مشکل فنی و تکنیکی را حل نمی‌کنند. با توجه به این‌که این پتنت‌ها هیچ مفهوم جدیدی به ایده انتزاعی پایه اضافه نمی‌کنند، فیسبوک و اسنپ خواستار رد اعتبار این پتنت‌ها و در نتیجه رفع اتهام نقض پتنت شده‌اند. فیسبوک همچنین بر این نکته تأکید کرده است که بلک‌بری هیچ‌گونه حمایت و پشتیبانی واقعی که شرکت‌های فعال در حوزه رسانه‌های اجتماعی از آن بهره ببرند را فراهم نکرده است.

شایان ذکر است، «Snap Inc» شرکت مادر اسنپ چت است که نوعی اپلیکیشن ارسال و دریافت تصاویر از طریق تلفن همراه به شمار می‌آید. این اپلیکیشن، از سوی ایوان اشپیگل و بابی مورفی از دانشجویان دانشگاه استنفورد بنیان‌گذاری شده و توسعه یافته است.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.