۰۴ تیر ۱۳۹۷

جدال حقوقی گسترده بلک‌بری با شرکت‌های فعال در حوزه سرویس‌های پیام‌رسان

بلک‌بری در ماه مارس سال جاری میلادی، با اقامه دعوی در دادگاه منطقه‌ای کالیفرنیا، اسنپ را متهم به نقض پتنت‌های خود در زمینه سرویس‌های پیام‌رسانی نمود. پتنت‌های ادعایی بلک‌بری شامل «US» پتنت‌های به شماره «۸۳۰۱۷۱۳» و «۸۲۰۹۶۳۴» است که به ترتیب با موضوع روش ارائه داده‌های زمانی در محیط‌های پیام‌رسانی و پیش‌نمایش یک رویداد جدید در یک دستگاه نمایش کوچک، به ثبت رسیده‌اند. بلک‌بری همچنین فیسبوک و شرکت‌های تابعه، شامل اینستاگرام و واتس‌آپ را در شکایت جداگانه‌ای، علاوه بر نقض دو پتنت مذکور، متهم به نقض دو پتنت دیگر به شماره‌های «۸۶۷۷۲۵۰» و «۹۳۴۹۱۲۰» نموده است که این دو پتنت نیز مرتبط با خدمات ارائه شده در محیط‌های پیام‌رسان است.

 

 filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

 

بنا بر گزارش «WIPR»، فیسبوک و اسنپ با رد شکایت بلک‌بری، مدعی هستند که پتنت‌های یادشده هیچ مفهوم نوآورانه‌ای را نشان نداده و یک مشکل فنی و تکنیکی را حل نمی‌کنند. با توجه به این‌که این پتنت‌ها هیچ مفهوم جدیدی به ایده انتزاعی پایه اضافه نمی‌کنند، فیسبوک و اسنپ خواستار رد اعتبار این پتنت‌ها و در نتیجه رفع اتهام نقض پتنت شده‌اند. فیسبوک همچنین بر این نکته تأکید کرده است که بلک‌بری هیچ‌گونه حمایت و پشتیبانی واقعی که شرکت‌های فعال در حوزه رسانه‌های اجتماعی از آن بهره ببرند را فراهم نکرده است.

شایان ذکر است، «Snap Inc» شرکت مادر اسنپ چت است که نوعی اپلیکیشن ارسال و دریافت تصاویر از طریق تلفن همراه به شمار می‌آید. این اپلیکیشن، از سوی ایوان اشپیگل و بابی مورفی از دانشجویان دانشگاه استنفورد بنیان‌گذاری شده و توسعه یافته است.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.