۰۹ تیر ۱۳۹۷ دستیابی سیستم پتنت آمریکا به رکورد ۱۰ میلیون پتنت

پس از اظهار نظرها و برخی محاسبات مختلف توسط محققین در خصوص دستیابی به پتنت شماره ده میلیون در سیستم پتنت USPTO، بالاخره انتظارها به سر رسید و دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا، مجوز پتنت شماره ۱۰ میلیون را در سیستم شماره‌گذاری فعلی خود صادر نمود.

 

 filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef66e7dff9f98764da150.png&p2=news&p3=56&p4=1

 

این پتنت که نویسنده اصلی آن «جوزف مارون» است، برای یک روش جدید شناسایی درون پیکسلی با استفاده از لادار «LADAR» به شرکت ریتون «Raytheon» اعطا شده است. گفتنی است، سیستم شماره‌گذاری حال حاضر «USPTO» از سال ۱۸۳۶ میلادی آغاز بکار نموده است و حالا پس از گذشت ۱۸۲ سال، ده میلیون پتنت در این سیستم به ثبت رسیده است. البته روند ثبت اختراعات در سیستم پتنت آمریکا، طی سال‌های اخیر با افزایش چشمگیری همراه بوده است و نیمی از ده میلیون پتنت ثبت شده، تنها در ۳۰ سال گذشته ثبت و انتشار یافته‌اند.

بنا بر گزارش «The Verge»، اولین ثبت اختراع در آمریکا در سال ۱۷۹۰ میلادی و توسط جرج واشنگتن به امضاء رسید. با این حال، سیستم شماره‌گذاری پتنت‌ها در سال ۱۸۳۶ میلادی بازطراحی شد و از سیستم جدید که توسط «جان راگلز» تدوین شده بود، استفاده گردید. جالب اینجا است که اولین پتنت در سیستم جدید که با شماره پتنت «۱» گرنت شده بود، به جان راگلز تعلق گرفت.

لازم به ذکر است، فناوری «لادار» به‌عنوان روش تشخیص لیزری شبیه به «رادار» است، با این تفاوت که به جای امواج رادیویی، از لیزر استفاده می‌نماید. ریتون به عنوان مالک و صاحب امتیاز پتنت، در سال ۱۹۲۲ میلادی در ماساچوست تأسیس شده و در زمینه طراحی و تولید لوازم خانگی فعالیت می‌نماید. یکی از مشهورترین تولیدات این شرکت، مایکروویو است که توسط «پرسی اسپنسر» از مهندسین شرکت ریتون کشف و تولید شد. ریتون در حال حاضر به عنوان یک رهبر فناوری در مقیاس جهانی به شمار می‌رود.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day