۱۱ تیر ۱۳۹۷ استفاده از حرارت برای رفع چین‌های ایجاد شده در صفحات نمایش انعطاف‌پذیر

امروزه گوشی‌های تاشو و انعطاف‌پذیر، به‌عنوان یکی از روندهای غالب در تکامل طراحی و تولید گوشی‌های تلفن همراه هوشمند به حساب می‌آیند و حتی به نظر می‌رسد که «Galaxy X» با این فناوری، تا اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی به بازار عرضه خواهد شد. با این حال، یکی از چالش‌های اصلی پیش روی این محصولات، نیاز به چرخاندن مکرر صفحه است که محدودیت‌هایی را در طراحی موجب شده است. موتورولا پتنتی به ثبت رسانیده است که ممکن است راهکاری جدید برای رفع این چالش ارائه دهد. این پتنت  که در اواسط دسامبر ۲۰۱۶ به ثبت رسیده است، به تازگی از سوی «USPTO» انتشار یافته است.

 

 filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

 

بنا بر گزارش «Tech Radar»، موتورولا در این پتنت که با عنوان «روشی برای ترمیم و بازیابی دائم صفحات نمایش انعطاف‌پذیر» انتشار یافته است، از یک جزء حرارتی و تعدادی سنسور در بخش تاشوی دستگاه استفاده نموده است. این سنسورها، در هنگامی که دستگاه کاملاً مسطح بوده و صفحه نمایش آن خاموش است، عنصر حرارتی را فعال نموده تا لولا را گرم کند و چین و چروک‌های ایجاد شده را که موتورولا از آن‌ها با عبارت «تغییر شکل نیمه دائمی» نام می‌برد، از میان بردارد.

گفتنی است، ثبت این پتنت، به معنای تضمینی برای تولید محصول مبتنی بر فناوری معرفی شده نخواهد بود و تنها بیانگر نوعی راهکار بالقوه برای رفع مشکل در گوشی‌های تاشوی انعطاف‌پذیر است. لازم به ذکر است، احتمالاً سامسونگ و «LG»، از اولین عرضه‌کنندگان گوشی‌های تاشوی انعطاف‌پذیر به بازار خواهند بود و روند فعالیت‌های تحقیق و توسعه و ثبت پتنت، نشان می‌دهد که دیگر تولیدکنندگان اصلی گوشی‌های هوشمند نیز به زودی به آن‌ها خواهند پیوست.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.