۲۱ تیر ۱۳۹۷

تلاش مجدد اپل برای توسعه سیستم تشخیص دستخط کاربران

اپل پتنت جدیدی به ثبت رسانیده که در آن، یک سیستم جدید تشخیص دستخط معرفی شده است. این سیستم، می‌تواند در چند زبان و طیف وسیعی از برنامه‌های مختلف استفاده شود و حتی ممکن است در آیفون‌های تولیدی اپل نیز بکار گرفته شود. در حال حاضر، برنامه‌های تشخیص دستخط برای «iPad» وجود دارد، اما آنچه در مورد پتنت یادشده قابل‌توجه است، قابلیت ساخت و توسعه مستقیم آن برای سیستم‌عامل اپل تحت عنوان «iOS» است. به عبارت دیگر، کاربر می‌تواند از سیستم ابداعی به‌عنوان بخشی از صفحه  کلید «iOS»، در هر یک از برنامه‌های دلخواه استفاده نماید.

 

 filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d

 

بنا بر گزارش «Digital Trends»، در پتنت مذکور به این نکته اشاره شده است که الگوریتم‌های دستخط تا حدی توسعه یافته‌اند و عملکرد مناسب‌تری در مقایسه با گذشته دارند. با این حال، هنوز هم نیاز به کارهای بیشتری است. به طور خاص، سبک‌های دستخط افراد مختلف، با یکدیگر تفاوت‌های فراوانی دارد که همین عامل، کار را برای الگوریتم‌ها جهت تشخیص صحیح، مشکل می‌سازد. نکته دیگری که در توضیحات پتنت آمده است، چندزبانه بودن بسیاری از کشورها است و کاربران مجبور به تغییر مکرر بین زبان‌های مختلف هستند.

گفتنی است، پتنت جدید ادامه‌دهنده پتنت‌های قبلی اپل است که در سال ۲۰۱۳ میلادی به ثبت رسیده بودند. آخرین محصول تولیدی اپل با سیستم تشخیص دستخط نیز، «Apple Newton» بود که در سال ۱۹۹۳ میلادی عرضه شد. استیو جابز، در سال ۲۰۱۰ اعلام نمود که به نظر وی نیازی به قلم برای دستگاه‌های تلفن همراه نیست. به نظر می‌رسد، پتنت جدید نشانه‌ای از تصمیم اپل برای بازگشت به سیاست قدیم شرکت در زمینه توسعه سیستم‌های تشخیص دستخط است.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.