۲۸ تیر ۱۳۹۷ استفاده از فناوری بلاک‌چین به منظور اعتبارسنجی زنجیره تأمین در شرکت

جنرال الکتریک اقدام به ثبت پتنت جدیدی در زمینه فناوری بلاک‌چین نموده است که از طریق آن، می‌توان اشیاء و اهداف مورد نظر در زنجیره تأمین شرکت را اعتبارسنجی و تأیید نمود. این پتنت که در دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی به ثبت رسیده و به‌تازگی از سوی «USPTO» انتشار یافته است، روش‌هایی ابتکاری برای اجرای سیستم ساخت افزودنی که اغلب تحت عنوان چاپ سه‌بعدی شناخته می‌شود، ارائه می‌نماید.

 

 filereader.php?p1=main_e4da3b7fbbce2345d

 

بنا بر گزارش «Freight Waves»، از زمان‌های بسیار قدیم، فرآیند ساخت متشکل از منابع مختلف مالی، زمین و منابع انسانی بوده است که با ورود فناوری چاپ سه‌بعدی، با تغییر و تحولات فراوانی مواجه شده است. امروزه می‌توان با هزینه‌ای بسیار کمتر از هزینه ساخت متعارف، قالب‌های ساخت را با جزئیات دقیق تولید نمود و سپس محصولات مبتنی بر آن‌ها را به‌صورت گسترده به بازار عرضه کرد. با این حال، از آنجاکه صنعت از نوعی استاندارد و گواهی معتبر برای کیفیت محصولات برخوردار نیست، دستچین نمودن محصولات خوب از مابقی موارد، کاری دشوار به‌حساب می‌آید. اهمیت این مسئله زمانی بیشتر می‌شود که محصول ساخته‌شده باید به‌عنوان قطعات جایگزین در صنایع تولیدی مورد استفاده قرار گیرد. هرگونه اشکال در محصول و یا عدم کیفیت آن، می‌تواند تمام خط تولید را متوقف نماید و جنرال الکتریک این مورد را یکی از انگیزه‌های اصلی ثبت پتنت یادشده می‌داند.جنرال الکتریک برای رفع این مشکل، از فناوری بلاک‌چین و سیستم توزیع به‌صورت توأمان استفاده نموده و داده‌های تاریخی مرتبط با فرآیند ساخت افزودنی را ثبت و ضبط می‌نماید. بر این اساس، از نوعی سازوکار کنترلی برای کاهش محصولات تقلبی و بی‌کیفیت ایجاد شده و شفافیت فرآیند ساخت در طول زنجیره تأمین، افزایش می‌یابد. گفتنی است، پتنت یادشده صرفاً برای قطعات مکانیکی کاربرد نداشته و می‌توان آن را به حوزه‌هایی مانند مراقبت‌های بهداشتی و صنایع غذایی نیز تعمیم داد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day