۰۳ مرداد ۱۳۹۷ تولید نی نوشیدنی از فیبر نیشکر؛ گامی به سوی جایگزینی پلاستیک

گروهی از کارآفرینان تایوانی، موفق به ثبت پتنتی برای طراحی و تولید نی نوشیدنی با استفاده از فیبر نیشکر شده‌اند. منبع طبیعی مواد اولیه نی‌های تولیدی، موجب می‌شود تا با محیط زیست سازگار بوده و قابلیت تخریب‌پذیری زیستی داشته باشد.

 

 filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

 

بنا بر گزارش «Taiwan News»، ممنوعیت استفاده از پوشش‌های پلاستیکی تک کاربره از سوی اداره حفاظت از محیط زیست، از تاریخ اول جولای ۲۰۱۹ میلادی به اجرا درخواهد آمد. این فرصتی ارزشمند برای بنیان‌گذاران «100PlasticFree» محسوب می‌شد تا محصولی جایگزین برای نمونه‌های موجود در بازار عرضه نماید. این شرکت، در سال گذشته طرحی تحقیقاتی در مورد الیاف گیاهی را با هدف جایگزینی پلاستیک آغاز نمود که در نهایت منجر به فناوری پتنت شده گردید. «هوآنگ چین چان» مخترع فناوری مذکور و مؤسس این شرکت، با تأکید بر تجزیه‌پذیری کامل محصولات استفاده شده به عنوان جایگزین پلاستیک افزود: «علاوه بر توسعه فناوری تولید الیاف ساخته شده از فیبر نیشکر، با یک کارخانه فرانسوی توافقی نیز برای توسعه محصولات مبتنی بر ضایعات انگور و پوسته گندم منعقد نموده‌ایم.»

گفتنی است، فناوری پتنت شده در مرحله آماده‌سازی برای تولید انبوه محصول قرار دارد و پیش‌فروش محصول به زودی اعلام خواهد شد. هوآنگ و همکارانش از زمان دستیابی به این فناوری، با پیشنهادات متعدد شرکت‌های چینی برای خرید فناوری مواجه شده‌اند که تمامی پیشنهادات دریافتی را رد کرده‌اند. آن‌ها قصد دارند تا به جای واگذاری کامل فناوری به شرکت‌های خواهان، تحقیق و توسعه داخلی فناوری را در تایوان دنبال نمایند و به موازات آن، همکاری‌های خود در دیگر کشورها را توسعه دهند.