۱۵ مرداد ۱۳۹۷ اسکن بدن از طریق آیفون یا ساعت اپل با هدف شناسایی نقاط در معرض اشعه ماوراءبنفش

اپل پتنت جدیدی به ثبت رسانیده است که می‌تواند پوشش‌های محافظ در برابر اشعه خورشید را تشخیص داده و احتمالاً به‌عنوان یک گزینه محتمل در ساعت اپل و یا گوشی‌های آیفون، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این پتنت که در ۱۸ دسامبر سال گذشته میلادی به ثبت رسیده و به‌تازگی با شماره «US 2018/0202927» از سوی «USPTO» انتشار یافته است، نوعی طیف‌سنج «UV-IR» را برای دستگاه‌های تلفن همراه هوشمند و یا دستگاه‌های الکترونیک پوشیدنی معرفی می‌نماید که قادر است، میزان پوشش محافظ در برابر اشعه‌های مضر را بر روی پوست کاربر شناسایی نماید. علاوه بر این، این فناوری می‌تواند اطلاعاتی در مورد مناطقی که بیشتر در معرض اشعه «UV» قرار دارند را نیز فراهم نماید.

 

 filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636

 

بنا بر گزارش «Mobi Health News»، کرم‌های ضد آفتاب با ایجاد یک لایه محافظ بر روی پوست، بدون آن‌که جذب پوست شود، اشعه‌های مضر را دفع می‌نماید. در پتنت یادشده، اپل نوعی سنسور را پیشنهاد نموده که می‌تواند میزان اشعه‌های «UV» منحرف شده را شناسایی کرده و از این طریق، تأثیر کرم‌های ضد آفتاب را افزایش دهد. سنسور در گوشی یا ساعت اپل تعبیه شده و کاربر را قادر می‌سازد تا مناطق مختلف پوست خود را اسکن نموده و مناطقی که پوشش ناکافی است را تشخیص دهد.

گفتنی است، علاوه بر قابلیت افزوده شدن این فناوری به آیفون یا ساعت اپل، ویژگی واقعیت مجازی نیز در پتنت انتشاریافته قید شده است که به صورت بصری و گرافیکی به کاربر نشان می‌دهد که کرم ضد آفتاب را در کدام قسمت از بدن خود بکار گیرد.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.