۲۲ مرداد ۱۳۹۷ توافق LG و اریکسون برای تبادل مجوز بهره‌برداری از پتنت

دو شرکت بزرگ فناوری، «LG» و «اریکسون»، یک قرارداد مبادله مجوز بهره‌برداری از پتنت به امضاء رسانیده‌اند که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به صورت مشترک بر روی توسعه برخی از فناوری‌ها فعالیت نمایند. این موافقت‌نامه را می‌توان تمدید اعتبار موافقت‌نامه قبلی منعقد شده بین آن‌ها دانست.

 

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636 

 

شرکت سوئدی اریکسون، در بینانیه‌ای که به مناسبت امضای موافقت‌نامه منتشر ساخت، اظهار داشته است: «اریکسون و LG، بر سر تمدید قرارداد تبادل مجوز بهره‌برداری از پتنت، ذیل شرایط و معیارهای FRAND به توافق رسیده‌اند.» («FRAND» به شرایط عادلانه، معقول و غیرتبعیض‌آمیز در موافقت‌نامه‌های صدور مجوز اشاره دارد که سازمان‌های استاندارد، معمولاً از مالکین و صاحب‌امتیازهای حقوق مالکیت فکری به‌ویژه پتنت درخواست نموده که به آن‌ها پایبند باشند.)

بنا بر گزارش «TeleAnalysis»، توافق مذکور شامل صدور متقابل پتنت‌های استاندارد ضروری در حوزه سلولار است که اریکسون و LG، به‌عنوان دو بازیگر اصلی توسعه استانداردهای «3GPP» در آن به شمار می‌روند. این توافق، پتنت‌های مرتبط با «2G»، «3G» و «4G» متعلق به دو شرکت را در بر خواهد گرفت. در بیانیه اریکسون، بر این نکته نیز تأکید شده است که دستیابی به بازده منصفانه از سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های تحقیق و توسعه از طریق صدور مجوزهای بهره‌برداری از پتنت، یک موضوع کلیدی است که این شرکت، برای اطمینان از سرمایه‌گذاری‌های جدید در پروژه‌های توسعه‌ای و ادامه موفقیت در استانداردسازی مشارکتی، به آن دقت وافری دارد. «گوستاو بریسمارک» مدیر ارشد مالکیت فکری اریکسون، در این باره می‌گوید: «ما از موافقت‌نامه جدید، بسیار خوشحال هستیم. این توافق، به ما اجازه می‌دهد تا بر توسعه فناوری‌های جدید و عرضه آن به بازار جهانی متمرکز شویم و سبد پتنت فعلی خود را نیز گسترش دهیم.»

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day