۲۴ مرداد ۱۳۹۷ تماس ویدئویی سه طرفه با استفاده از دستگاهی با دو صفحه نمایش

مایکروسافت در حال کار بر روی نوعی دستگاه جدید برای توسعه قابلیت‌های تماس ویدئویی است. پتنت جدید این شرکت که با عنوان «تماس سه‌طرفه تصویری با استفاده از دستگاه چندصفحه‌ای» در ابتدای جولای سال جاری میلادی انتشار یافته است، ارتباط بین تصاویر ثبت شده توسط دوربین‌های دو صفحه‌نمایش مجزا که متعلق به یک دستگاه است را با یک کامپیوتر راه دور برقرار می‌سازد. با توجه به سرویس تماس تلفنی مایکروسافت تحت عنوان «اسکایپ»، به نظر می‌رسد که توسعه فناوری تماس ویدئویی و طراحی این دستگاه خاص، با هدف ارتقاء عملکرد سرویس فوق انجام گرفته است.

 

filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9 

 

بنا بر گزارش «Tech Radar»، دستگاه ابداعی مایکروسافت، دارای دو صفحه نمایشگر است که هر یک از این صفحات، دارای یک دوربین مجزا هستند. تصور نمایید که شما و دوستتان در دفتر کار خود حضور دارید و می‌خواهید با استفاده از گوشی موبایل، با فردی دیگر در مکانی دیگر ارتباط برقرار نمایید. با توجه به محدودیت صفحات برای نمایش تصویر هر دو نفر، این امر به معنای الزام قرارگیری شما و دوستتان در محدوده یک دوربین خاص خواهد بود. به‌کارگیری دستگاه جدید، این اجازه را به کاربران می‌دهد تا تماس ویدئویی خود را با استفاده از دو صفحه‌نمایش مجزا که هر یک از دوربین مخصوص به خود استفاده می‌نمایند، به سادگی و بدون نیاز به قرار گرفتن در یک موقعیت خاص به انجام برسانند. در این حالت، افراد مقابل دوربین‌های مختلفی قرار گرفته و تصاویر جفت شده حاصل از دو صفحه‌نمایش، در تمامی صفحات قابل مشاهده خواهد بود.

گفتنی است، پتنت یادشده که در ژوئن سال ۲۰۱۷ میلادی به ثبت رسیده است، با توجه به عدم وجود یک اکوسیستم پشتیبانی مطلوب و مجموعه مخاطبین هدف قابل ذکر، به معنای عرضه دستگاه به بازار در آینده نزدیک نخواهد بود و صرفاً یک ابتکار سخت‌افزاری از سوی مایکروسافت محسوب می‌شود.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.