۱۰ شهریور ۱۳۹۷ عزم جدی ماساچوست به عنوان رهبر جهانی نوآوری، برای مبارزه با باج‌گیران پتنت

«اریک لسر»، سناتور ایالت ماساچوست، در لایحه ۴۷۳۲ که مربوط به توسعه اقتصادی ایالات متحده است، پیشنهادیه مرتبط با باج‌گیران پتنت را گنجانده که اصلاحاتی برای متوقف نمودن ادعاهای نقض پتنت از سوی ترول‌ها پیشنهاد می‌نماید. لایحه مذکور، بالغ بر یک میلیارد دلار کمک برای توسعه برنامه‌های آموزشی نیروی کار و انجام پروژه‌های زیربنایی عمومی در ماساچوست تخصیص می‌دهد.

 

 filereader.php?p1=main_cfcd208495d565ef66e7dff9f98764da795.png&p2=news&p3=56&p4=1

 

بنا بر گزارش «WIPR»، «چارلی بیکر» به‌عنوان فرماندار محافظه‌کار ایالت ماساچوست، این پیشنهادیه محافظت از کسب‌وکار در برابر پتنت ترول‌ها را به دلیل عدم دقت به‌تمامی ابعاد و جوانب موضوع، وتو نموده است. وی که بخش‌های دیگر لایحه مذکور را مورد تأیید قرار داده و امضاء نمود، در مورد بخش مسدودسازی پرونده‌های ثبت اختراع مرتبط با باج‌گیران پتنت اظهار داشت: «این قانون، به‌اندازه کافی جامع و عمیق نبوده و ممکن است برخی پیامدهای ناخواسته برای ساکنین این ایالت، شرکت‌ها و نهادهای آموزشی به همراه داشته باشد.» لازم به ذکر است، بیکر با وجود عدم پشتیبانی از اصلاحات پیشنهادی، بر بررسی بیشتر موضوع تأکید دارد. وی افزود: «من با این نکته که ایالت‌ها نقش مهمی در جلوگیری از ادعاهای ناعادلانه ترول‌ها در زمینه نقض پتنت دارند، موافق هستم. با این حال، معتقدم که مجلس باید جلسات بیشتری در این زمینه برگزار نموده و یک راهکار متمرکز برای آن تدوین کند.»

اریک لسر در بیانیه‌ای که به همین مناسبت انتشار داد، با ابراز ناامیدی از این اقدام فرماندار اظهار داشت: «مفاد اصلاحات پیشنهادی، با هدف پشتیبانی از فناوری و استارت‌آپ‌های راه‌اندازی شده از سوی کارآفرینان و مخترعین تدوین شده و با وجود مخالفت، سعی خواهیم نمود تا قانونی جدید به تصویب برسانیم.»

گفتنی است، ماساچوست رهبری جهانی در حوزه نوآوری محسوب می‌شود و باج‌گیران پتنت، به‌عنوان منابعی سمی بر سر راه نوآوری‌های شرکت‌های فناور، می‌توانند موجب از بین رفتن هزاران شغل و محدودیت در میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری بالقوه شوند.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.