۱۴ شهریور ۱۳۹۷ استراتژی توسعه و بهبود سیستم سفارش آنلاین و تحویل کالا از سوی والمارت

والمارت که یکی از بزرگ‌ترین خرده‌فروشی‌های آمریکا است نیز به بازی رقابتی شرکت‌هایی همچون آمازون، «Kroger» و ... وارد شده است. بنا بر آخرین پتنت‌های این شرکت که در تاریخ‌های ۱۴ و ۱۸ آگوست سال جاری میلادی از سوی دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا انتشار یافت، یک وسیله نقلیه با قابلیت کنترل دما و یک قفسه حمل بار منحصربه‌فرد، برای تحویل سفارشات دریافت شده، تشریح گردیده است.

 

 filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

 

بنا بر گزارش «Investor’s Business Daily»، خودرو تحویل سفارشات والمارت، یک راهکار جالب برای مشکل حمل مواد غذایی و کنترل دما در فرآیند ارسال سفارشات محسوب می‌شود. در حال حاضر، برای حمل مواد غذایی، عموماً از خودروهای یخچال‌دار استفاده می‌شود که به دلیل ماندن بیش از حد ضرورت مواد غذایی در دمای فریز شده، ممکن است کیفیت مواد غذایی پایین آمده و یا حتی تحویل سفارش را با مشکل مواجه نماید. ایده والمارت، مبتنی بر یک خودرو جدید حمل سفارشات، متشکل از سه سطح متفاوت دمایی (فریزر، یخچال و محفظه دمای اتاق) است که هر یک از آن‌ها، به نوار نقاله خاصی مجهز شده تا دسترسی به محتویات داخلشان به‌سادگی میسر شود. نکته جالب این‌که، والمارت اقدام به معرفی قفسه‌های حمل کالا نیز نموده است که مشتریان می‌توانند از آن، برای حمل اقلام خریداری شده خود تا خانه، استفاده نمایند. این قفسه‌ها، علاوه بر کنترل دما و رطوبت، دارای نوعی نیروی محرکه برای حرکت سریع و آسان آن نیز می‌باشد و مشتریان پس از پایان کار خود با قفسه‌های مذکور، می‌توانند آن را به نزدیک‌ترین ایستگاه بازگردانند.

گفتنی است، والمارت پیش از این اعلام نموده بود که قصد دارد تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی، خدمات سفارش و تحویل آنلاین اقلام خرده‌فروشی را به بیش از ۴۰ درصد جمعیت آمریکا ارائه نماید و در همین راستا، توافقنامه‌هایی با شرکت‌های «اوبر»، «Postmates» و «Deliv» به امضاء رسانید. این شرکت، همچنین در سال گذشته اقدام به خریداری شرکت «Parcel» که در زمینه ارسال سفارشات کالا فعالیت می‌کند، نمود.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day