۲۰ شهریور ۱۳۹۷ استراتژی تجاری جذب مخاطبین: ثبت عبارات محاوره‌ای نظیر «LOL» به‌عنوان نشان تجاری

شرکت «Procter & Gamble»، به‌عنوان بزرگ‌ترین برند تجاری در حوزه کالاهای مصرفی بسته‌بندی شده، اقدام به ارسال درخواستی برای ثبت عبارت «LOL»، به‌عنوان یک نشان تجاری نموده است. این شرکت که در هفته‌های اخیر، درخواست‌های متعددی برای ثبت نشان‌های تجاری مشابه داشته است، در تلاش است تا استفاده تجاری از این الفاظ و عبارات را که در شبکه‌های اجتماعی معمول شده است، متوقف نماید.

 

 filereader.php?p1=main_eccbc87e4b5ce2fe2

 

«P & G» برای افزایش جذابیت محصولات خود برای خریداران نسل جوان، خصوصاً در مورد برندهای «Tide» و «Pantene»، در تلاش است تا عبارات یادشده که بیشتر به‌عنوان متون کوتاه در ارتباطات پیامکی و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌شوند را به‌عنوان یک ابزار تجاری و ارتباطی، برای معرفی این محصولات بکار گیرد. شایان ذکر است که این اقدام، برای اولین بار نیست که رخ می‌دهد و پیش از این نیز، برخی شرکت‌ها، سعی در ثبت یک نشان تجاری برای لغات و عبارات معروف داشته‌اند.

«دیوید تیلور»، مدیر اجرایی این شرکت، معتقد است که استفاده از عبارات مخفف، یک استراتژی موفق بوده است. در مقابل، یکی از اعضای هیئت‌مدیره این شرکت، با زیر سؤال بردن استراتژی جدید برندینگ شرکت، اعلام نموده که اگرچه علائق مشتریان و مخاطبین با سرعت بسیار زیادی در حال تغییر است، نرخ واکنش‌ها در قبال آن‌ها، بسیار کند است. فارغ از این‌که این اقدام «P & G»، در ثبت نشان‌های تجاری مذکور موفقیت‌آمیز باشد یا خیر، اکنون این غول محصولات مصرفی، با این پرسش مواجه است که آیا ثبت نشان و تجاری‌سازی اصطلاحات مذکور، می‌تواند توجه خریداران جوان را به خود جلب نماید؟

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.