۲۱ شهریور ۱۳۹۷ ارائه خدمات جستجوی پتنت و مشاوره‌های تخصصی مربوطه در کتابخانه‌های آمریکا

یک ایده هوشمندانه برای راه‌اندازی یا توسعه کسب‌وکار، تنها در یک لحظه شکوفا می‌شود؛ اما اثبات درستی آن، شاید مدت‌زمان بسیار زیادی لازم داشته باشد. با توجه به این نکته کلیدی، جستجوی اطلاعات در مورد ایده‌های مرتبط و فناوری‌های توسعه‌یافته (دانش پیشین)، در موفقیت کسب‌وکار ضروری است. یکی از منابع ارزشمند در این زمینه، پتنت‌ها بوده که حاوی مجموعه‌ای وسیع از مهم‌ترین تلاش‌های قبلی مرتبط با یک ایده خاص هستند. بر همین اساس، اخیراً سند همکاری جدیدی بین کتابخانه‌های ایالت «Mesa» و دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، به امضاء رسیده است که هدف از آن، کاهش موانع و مشکلات دسترسی کاربران کتابخانه‌ها، به اسناد و اطلاعات در حوزه اختراعات و علائم تجاری است. این سند، به عموم کاربران اجازه دسترسی به پایگاه داده مربوط به ثبت اختراع و علائم تجاری را می‌دهد. علاوه بر این، کارمندان کتابخانه‌های محلی، در دوره‌های آموزشی ویژه‌ای شرکت کرده تا بتوانند به متقاضیان کمک نمایند. ارائه اطلاعات در مورد فرایند ثبت اختراع یا علامت تجاری نیز، از دیگر وظایف کارکنان مذکور خواهد بود.

 

 filereader.php?p1=main_a87ff679a2f3e71d9

 

از آنجا که این سرویس، مبتنی بر اینترنت نخواهد بود، پژوهشگر با حضور در کتابخانه و استفاده از کامپیوتر متصل به شبکه اطلاع‌رسانی، می‌تواند به اطلاعات مورد نظر خود دست یابد که برای این کار، نیاز به وارد نمودن یک کد خاص، جهت تشخیص هویت کاربر خواهد بود. «راشل هنسون»، مدیر بخش سرویس‌دهی اطلاعات «USPTO»، با منحصربه‌فرد خواندن این توافقنامه، اعلام نمود که این آغازی برای تعامل‌های بیشتر در زمینه تبادل ساده‌تر اطلاعات محسوب می‌شود. وی اظهار داشت: «این توافق بسیار هیجان‌انگیز بوده و ما می‌دانیم که جامعه بزرگی از افراد هستند که باید به آن‌ها توجه داشته باشیم. این توافق، می‌تواند شکاف‌های موجود در زمینه دسترسی به اطلاعات را تا حدی رفع نماید.»

در این شیوه دسترسی به پایگاه داده‌ها، در مقایسه با جستجوی اینترنتی، پژوهشگران به نتایج دقیق‌تر، کاربردی‌تر و تخصصی‌تری دسترسی خواهند داشت. گفتنی است، دستیابی به اطلاعات پایگاه‌های مالکیت فکری، یک گام کلیدی برای آغاز کسب‌وکار موفق، به‌ویژه برای کارآفرینان به شمار می‌رود.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day