پرداخت غرامت ۱۰.۵ میلیون دلاری هوآووی به دلیل نقض پتنت
۲۷ شهریور ۱۳۹۷ پرداخت غرامت ۱۰.۵ میلیون دلاری هوآووی به دلیل نقض پتنت

اگرچه تلفن­‌های هوشمند هوآووی، حضور کمرنگی در بازار آمریکا دارند، با این حال، نقض یک پتنت مرتبط با فناوری «4G LTE»، منجر به صدور حکم غرامت ۱۰.۵ میلیون دلاری، علیه این شرکت شده است.

شرکت «PanOptis» که در ارتباط با فناوری «LTE» و به‌ویژه در زمینه سیستم‌های پردازش داده‌های صوتی و تصویری، سرمایه‌گذاری‌های وسیعی انجام داده و صاحب چندین پتنت است، مدعی شده که در چند مدل از محصولات تلفن همراه هوشمند هوآووی، نظیر «Nexus 6P» که هوآووی با همکاری شرکت گوگل تولید نموده، «Mate 9» و «P8 Lite»، از فناوری‌های ارائه شده در برخی از پتنت‌های این شرکت، از جمله «۷۷۶۹۲۳۸»، «۶۶۰۴۲۱۶»، «۷۹۴۰۸۵۱»، «۸۲۰۸۵۶۹» و «۸۳۸۵۲۸۴» استفاده شده است. بر همین اساس، دادگاه منطقه‌ای تگزاس، هوآووی را محکوم به پرداخت غرامت ۱۰.۵ میلیون دلاری، نموده است. گفتنی است، هوآووی هنوز به رأی دادگاه واکنشی نشان نداده ولی پیش‌بینی می‌شود که استراتژی این شرکت، تقاضای تجدیدنظر با هدف تغییر رأی دادگاه باشد.

گفتنی است، این اولین باری نیست که شرکت هوآووی با مسئله نقض حقوق مالکیت فکری در آمریکا مواجه می‌شود و اوایل سال جاری میلادی نیز، طرح‌های کلان این شرکت چینی که با همکاری شرکت «AT&T»، جهت نفوذ در بازار آمریکا تدوین شده بود، توسط دولت آمریکا متوقف شد. با وجود موانع پیش رو، هوآووی در تلاش برای ورود به بازار آمریکا و رقابت با بازیگران اصلی بازار، همچون سامسونگ و اپل است.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.