استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای ایمن‌سازی رانندگی
۰۱ مهر ۱۳۹۷ استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای ایمن‌سازی رانندگی

پتنت جدید انتشاریافته از سوی اپل، نشان می‌دهد که چگونه یک سیستم هوش مصنوعی می‌تواند به رانندگان خودرو کمک نموده، تا عابران پیاده و دیگر خطرات را در هنگام رانندگی در شب و یا شرایط خاص که دید آن‌ها محدود است، به‌خوبی پشت سر بگذارند.

فناوری تشریح شده در پتنت، بر پایه سه جزء متفاوت و در عین حال، مرتبط با سیستم ایمنی خودرو عمل می‌نماید. در ابتدا، با تشخیص یک خطر، سیستم می‌تواند میزان روشنی چراغ را تنظیم نموده، تا خطر واضح‌تر دیده شود. در ادامه، چراغ‌های جلو با هدف هشدار به دیگر رانندگان موجود در مسیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نهایت و از همه جالب‌تر، نوعی صفحه‌نمایش برای برجسته‌سازی خطرات، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تمامی گام‌های سه‌گانه ذکرشده در پتنت، توسط رانندگان خودرو قابل اجرا است و کاربرد اصلی این فناوری جدید و پیشرفته را می‌توان در خودروهای دارای فناوری هدایت خودکار دانست که به کنترل بهتر خودرو در هنگام حرکت کمک می‌نماید. سیستم معرفی شده، دارای پایگاه داده‌ای شامل اشکال و الگوهای متحرکی است که برای شناسایی خطرات به کار می‌روند. برای افزایش میدان دید کاربر، از چند حسگر پیشرفته، جهت دریافت اطلاعات مرتبط با مسیر و نیز کنترل نور لازم برای مشخص ساختن موانع موجود، استفاده می‌شود. آنالیز داده‌های دریافتی جهت تشخیص این‌که آیا در میدان دید چیزی وجود دارد یا خیر، از مواردی است که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی امکان‌پذیر شده است. در این راستا، با استفاده از اطلاعات و پایگاه داده‌های از قبل تعریف‌شده، نوعی طبقه‌بندی اشیاء شناسایی‌شده انجام می‌گیرد که می‌تواند به رانندگان در تشخیص موانع پیش رو کمک نماید.

گفتنی است، اطلاعات چندانی در مورد طرح‌های فعلی اپل برای پروژه تیتان وجود ندارد؛ با این وجود، با توجه به رصدهای صورت گرفته از پتنت‌های منتشر شده این شرکت، این‌چنین به نظر می‌رسد که اپل در حال کار کردن روی یک خودرو کاملاً جدید است. تحلیلگر اپل، «مینگ چی کو»، اخیراً اعلام نموده که اپل در حال ساخت یک خودروی کامل است که در فاصله سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ میلادی، آماده عرضه به بازار خواهد بود.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day