حفاظت از یک روش درمانی سرطان در استرالیا
۰۳ مهر ۱۳۹۷ حفاظت از یک روش درمانی سرطان در استرالیا

بر اساس اعلام شرکت اینویون «Invion»، پتنت جدید این شرکت در خصوص نوعی ماده حساس به نور که در درمان بیماری‌های سرطانی کاربرد دارد، مورد تأیید اداره ثبت پتنت استرالیا قرار گرفته است. این پتنت، در راستای توسعه فناوری فوتوسافت «Photosoft»، به‌عنوان یک راهکار درمانی منحصربه‌فرد به ثبت رسیده که برای طیف وسیعی از بیماری‌های سرطانی، نظیر سرطان تخمدان، ریه، پوست و پروستات، کاربرد داشته و می‌تواند منافع تجاری سرشاری برای این شرکت در استرالیا و نیوزلند به همراه داشته باشد.
بنا بر گزارش «Bio Spectrum»، این پتنت به معرفی و توسعه ماده «chlorin e4 sodium» می‌پردازد که در روش درمانی فوتودینامیک «PDT»، قابل استفاده است. روش درمانی مذکور، جهت از بین بردن سلول‌های بدخیم، از کار انداختن تومورها و همچنین تحریک سیستم ایمنی بدن، قابل استفاده است. در مقایسه با عمل جراحی، پرتودرمانی و شیمی‌درمانی، «PDT» با عوارض و خطرات کمتری همراه بوده و می‌تواند واکنش مثبت سیستم ایمنی بدن را به دنبال داشته باشد. مدیر اجرایی اینویون، دکتر «گرگ کالیر»، در این زمینه اظهار می‌دارد: «این پتنت، از مالکیت فکری فناوری تجاری فوتوسافت محافظت نموده و می‌تواند به برنامه‌ریزی‌های اینویون جهت به‌کارگیری تعدادی از فرمولاسیون‌های فوتوسافت برای درمان تمامی سرطان‌ها، از جمله سرطان‌های ریه، پروستات، تخمدان و سرطان پوست کمک نماید.»
گفتنی است، «Photosoft» یک علامت تجاری برای «chlorin e4 sodium» است که از فناوری تجاری‌سازی شده مذکور حفاظت می‌نماید. به نظر می‌رسد که پتنت گرنت شده در استرالیا نیز در راستای حفاظت از این فناوری است. این پتنت، به شماره «۲۰۱۳۳۵۷۰۳۰» و تحت عنوان «مشتق‌های مفید در درمان فوتودینامیک و تشخیص» به ثبت رسیده است.
 

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.