بر اساس اعلام شرکت فوجیتسو، این شرکت توافقنامهای در خصوص واگذاری مجوز دو فناوری متعلق به خود، با موضوع شناسایی ویژگیهای منطقهای و پیشبینی جمعیت، با دانشگاههای کیوشو و ریوکیوس انعقاد نموده است. دو فناوری مورد توافق، هر دو در پایگاه داده «WIPO GREEN» و تحت حمایت سازمان جهانی مالکیت فکری به ثبت رسیده است.
بنا بر گزارش پایگاه خبری شرکت فوجیتسو، دانشگاه کیوشو برای شبیهسازی مشخصههای منطقهای، از فناوری فوجیتسو بهره خواهد برد. این فناوری، جهت محاسبه و ارزشگذاری یک منطقه محلی، بر اساس عوامل زیرمجموعه سرمایه طبیعی، نظیر جنگلها و مزارع، بکار میرود. دانشگاه کیوشو انتظار دارد که این فناوری، برای کمک به تنظیم سیاستهای منطقهای، جهت حلوفصل مسائل در مناطق محلی و ترویج احیای مناطق، مفید باشد. دانشگاه ریوکیوس نیز از فناوری فوجیتسو، مربوط به شناسایی گونهها و پیشبینی جمعیتی، جهت تنظیم برنامههایی برای حفظ تنوع زیستی و کمک به افزایش اثربخشی دولتهای محلی در استراتژیهای مرتبط با تنوع زیستی، استفاده خواهد کرد. فوجیتسو اعتقاد دارد که استفاده از فناوریهای محیطزیست، نباید محدود به شرکتهای خاص باشد و باید اجازه داد تا از طریق همکاری با بسیاری از بازیگران دیگر، بهطور گستردهای در جامعه ترویج شده و نشر یابد.
به گفته «شونسوکه ماناگی»، استاد حوزه فناوری و سیاست و مدیر بنیاد شهری در دانشگاه کیوشو که در حال حاضر به بررسی اهداف بالقوه دولتهای محلی در دستیابی به پارامترهای مورد نظر سازمان ملل و چگونگی ارزیابی شاخصها میپردازد، سیستم پایگاه داده «EvaCva» که بهطور موفقیتآمیزی، اطلاعاتی مانند سرمایه طبیعی تمامی نواحی دولتی ژاپن را به دادههای قابل تجزیهوتحلیل بدل نموده است، میتواند گامی بلند برای دستیابی به اهداف سازمان ملل متحد در این حوزه محسوب شود.
استاد دانشگاه ریوکیوس، دکتر «یاسوهیرو کوبوتا» نیز معتقد است که محیطهای طبیعی محلی، زیرساختهای مهم جوامع هستند و بر این اساس، حفظ تنوع زیستی محلی و انتقال آن به نسل بعدی، بهطور مستقیم با توسعه پایدار جوامع محلی ارتباط دارد.