جنگ حقوقی بر سر پتنت فراوری گیاه استویا به عنوان شیرین‌کننده بدون کالری
۰۳ آبان ۱۳۹۷

جنگ حقوقی بر سر پتنت فراوری گیاه استویا به عنوان شیرین‌کننده بدون کالری

شرکت آمریکایی «PureCircle» که از تأمین‌کنندگان گیاه استویا «Stevia» به شمار می‌رود، رقیب خود را به نقض پتنت متهم نموده است. در دادخواست حقوقی این شرکت که در تاریخ ۱۷ سپتامبر سال جاری میلادی، در دادگاه منطقه‌ای کالیفرنیا به ثبت رسیده است، بابت زیان‌های ناشی از این نقض پتنت، بر لزوم دریافت غرامت از شرکت سوئیژن «SweeGen»، تأکید شده است. گفتنی است، استویا نوعی گیاه بومی آمریکای جنوبی است که از برگ آن به‌عنوان شیرین‌کننده بدون کالری استفاده می‌شود و پتنت مذکور، مرتبط با نوعی گلیکواسید داخل برگ‌های استویا بوده (Reb M) که بسیار شبیه به شکر است.

بنا بر گزارش «Food Business Review»، سوئیژن دارای ۱۳ پتنت گرنت شده و بیش از ۱۳۰ پرونده پتنت مرتبط با شیرین‌کننده استویا در سرتاسر جهان است که حداقل هفت روش جدید برای تولید «Reb M» را شامل می‌شود. این شرکت، بر محافظت از دارایی‌های فکری خود تأکید فراوانی دارد؛ بنا به گفته بخش مالکیت فکری این شرکت، سوئیژن در راستای منافع مصرف‌کنندگان خود در سطح جهان، عمیق‌ترین تعهد را برای مالکیت‌های فکری نوآورانه خود قائل است. لازم به ذکر است که  «PureCircle» نیز دارای ۷۷ پتنت ثبت شده در «USPTO» بوده و پتنت مورد ادعای این شرکت، «US» پتنتی با شماره «۹۲۴۳۲۷۳» بوده که این فناوری منحصربه‌فرد، موجب می‌شود تا استفاده از «Reb M» در محصولات لبنی، نوشیدنی‌ها و سایر مواد غذایی، کاملاً مقرون‌به‌صرفه گردد.

لازم به ذکر است، با توجه به شکایت به ثبت رسیده، «PureCircle USA» و شرکت‌های تابعه «PureCircle Ltd» و «PureCircle Sdn Bhd» (مستقر در مالزی)، به‌عنوان شاکیان این پرونده حقوقی و سوئیژن به همراه «Phyto Tech Corp» نیز به‌عنوان متهمان پرونده می‌باشند.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

شروع ثبت‌نام مردادماه سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت
۱۴ تیر ۱۳۹۹

شروع ثبت‌نام مردادماه سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور که برنامه‌ریزی‌هایی برای برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری صورت گرفت، به استحضار اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت می‌رساند که از نهم تیرماه، امکان ثبت‌نام برای وبینارهای مردادماه فراهم شده است.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.