ورود شرکت دولتی خدمات پستی آمریکا به یک دعوی پیچیده نقض حق انحصاری پتنت
۲۴ آبان ۱۳۹۷

ورود شرکت دولتی خدمات پستی آمریکا به یک دعوی پیچیده نقض حق انحصاری پتنت

دادگاه عالی ایالات‌متحده، موافقت خود در خصوص بررسی مجدد دعوی حقوقی پتنت بین یک شرکت فناور کوچک مستقر در آلاباما و اداره پست این کشور را اعلام نموده است. این موافقت، به دنبال رأی صادر شده توسط دادگاه منطقه‌ای و تقاضای تجدیدنظر شرکت «Return Mail»، اعلام شده است. این شرکت که پیشتر، شرکت دولتی خدمات پستی را به نقض پتنت خود متهم نموده بود، در دادگاه منطقه‌ای با شکست روبرو شد و همراه با رد اعتبار پتنت خود مواجه گردید.

ماجرای این دعوی حقوقی پیچیده، از سال ۲۰۱۱ میلادی و با شکایت «Return Mail» از دولت این کشور، مبنی بر استفاده از فناوری پتنت شده این شرکت، بدون اخذ مجوز بهره‌برداری از آن، آغاز شد. با وجود متهم شدن خدمات پست آمریکا به نقض پتنت، این نهاد به توسعه اقدامات خود ادامه داد. در ادامه و با تقاضای بررسی مجدد اعتبار پتنت فوق، فرآیندهای بازبینی برای بررسی اعتبار این پتنت آغاز گردید که تأکید «Return Mail» نیز، بر همین موضوع است. این شرکت اعتقاد دارد که شرکت خدمات پستی، یک نهاد دولتی فدرال بوده و مانند شرکت‌های خصوصی، نمی‌تواند درخواست ارزیابی مجدد و رد اعتبار پتنت را داشته باشد.

گفتنی است، دولت دونالد ترامپ، از شرکت خدمات پستی حمایت نموده و از دادگاه عالی خواسته است تا بررسی این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد. در فرآیند بازبینی اعتبار پتنت مذکور، در سال گذشته میلادی، دادگاه منطقه‌ای تجدیدنظر رأی به رد اعتبار بخشی کلیدی از پتنت را صادر نمود که موجب شد، سرانجام این پرونده حقوقی به دادگاه عالی کشیده شود.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.