استفاده از لامپ‌های «OLED» برای طراحی و ساخت کیبوردهای کوچک و سبک
۲۷ آبان ۱۳۹۷ استفاده از لامپ‌های «OLED» برای طراحی و ساخت کیبوردهای کوچک و سبک

یکی از مواردی که بسیاری از کاربران کامپیوترهای خانگی را کلافه می‌نماید، نور پس‌زمینه مورد استفاده در اغلب اجزای کامپیوتری است که از موس تا رم کامپیوتر را شامل می‌شود. با این حال، شرکت دل «Dell» معتقد است که چراغ‌های استاندارد «LED» که در اکثر طراحی‌های فعلی استفاده می‌شود، آن‌چنان آزاردهنده نیست. در همین راستا، پتنت جدیدی از سوی این شرکت به ثبت رسیده است که استفاده از پانل «OLED» را در کلیدهای کیبورد تشریح می‌نماید. این پتنت که در می سال ۲۰۱۷ میلادی به ثبت رسیده است، در اول نوامبر سال جاری، از سوی دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، با شماره «US20180315559» انتشار یافته است.

بنا بر گزارش «Digital Trends»، فناوری‌ «OLED» در مقایسه با «LED»های سنتی، دارای مزایا و فواید متعددی است. با توجه به کاهش ابعاد و نیز وزن پایین‌تر «OLED»ها، بکارگیری آن‌ها در صفحه‌کلید کامپیوتر، می‌تواند به طراحی و تولید دستگاه‌های کوچک‌تر و سبک‌تر کمک نماید. علاوه بر این، قابلیت‌های فناوری جدید، می‌تواند گزینه‌های روشنایی کلیدهای کیبورد را افزون‌تر نموده و کنترل بیشتری را برای کاربر ایجاد نماید. با توجه به اندازه بسیار کوچک «OLED»ها، بکارگیری تعداد مناسبی از آن‌ها، می‌تواند قابلیت نورپردازی کلیدهای میانبر را منعطف نماید.

گفتنی است، از زمان اختراع کیبورد مدرن در سال ۱۹۹۴ میلادی، پیشرفت‌های زیادی در زمینه طراحی و تولید کیبورد به وقوع پیوسته است که از مهم‌ترین آن‌ها، می‌توان به معرفی کیبورد مجازی اشاره نمود. پتنت‌های انتشاریافته از سوی شرکت‌های فناور، نظیر اپل و مایکروسافت، نشان می‌دهد که حذف کیبورد و استفاده از فناوری‌های نوین جهت راه‌اندازی کیبوردهای مجازی، یکی از روندهای کلیدی در سال‌های آتی خواهد بود.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.