نسل جدید ساعت‌های هوشمند با قابلیت تبدیل از دیجیتال به آنالوگ
۳۰ آبان ۱۳۹۷

نسل جدید ساعت‌های هوشمند با قابلیت تبدیل از دیجیتال به آنالوگ

پتنت جدید سامسونگ، حاکی از این است که این غول فناوری، در حال بررسی یک ساعت هوشمند هیبریدی، به‌عنوان نسل جدید ساعت‌های هوشمند است. در این ساعت هوشمند ابتکاری، یک حالت آنالوگ جداگانه بکار گرفته شده است که آن را بسیار شبیه به ساعت‌های سنتی معمول می‌کند. این پتنت، در تاریخ ۳۰ اکتبر سال جاری میلادی از سوی دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا انتشار یافته است.

بنا بر گزارش «Wareable»، ساعت هوشمند جدید سامسونگ، دارای یک طراحی ویژه و همراه با یک تاج در سمت راست قاب است. علاوه بر صفحه‌نمایش لمسی و شفاف، دو عقربه نیز بر روی آن قرار گرفته که امکان ایجاد یک ساعت آنالوگ را فراهم می‌سازد. کاربر با دست کشیدن بر روی صفحه‌نمایش لمسی و شفاف، نمایش ساعت دیجیتال را انتخاب می‌کند. عقربه‌های مذکور نیز همانند یک ساعت معمولی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند که این نوآوری جالب توجه، در کاهش مصرف باتری و افزایش طول عمر آن، بسیار مؤثر خواهد بود. در پتنت فوق، سیستم ساعت طوری توصیف شده است که حتی می‌توان دو ساعت هوشمند و آنالوگ که از دو باتری جداگانه استفاده می‌نمایند را تصور نمود. در این ساعت، یک دوربین دیجیتال داخلی نیز در بالای صفحه‌نمایش تعبیه شده است.

گفتنی است، شرکت «LG» نیز از مفهومی مشابه برای طراحی ساعت هوشمند «LG Watch W7» استفاده نموده است که البته پتنت جدید سامسونگ، نشان‌دهنده جزئیات گسترده‌تری بوده و عملاً نوعی تلفیق حرکات مکانیکی و دیجیتال را در یک ساعت ترکیبی بیان می‌کند.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ) کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی
۲ تیر ۱۳۹۹

سلسله وبینارهای آموزشی مالکیت فکری وزارت بهداشت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

پیرو تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، برگزاری یک سلسله وبینارهای آموزشی در خصوص مالکیت فکری، در دستور کار قرار گرفته است. تقویم منتشر شده، شامل ۱۰ وبینار آموزشی و ۲ وبینار ترویجی است که ویژه اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و پژوهشگران وزارت بهداشت، برگزار می‌گردد.

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران
۱ تیر ۱۳۹۹

انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در ادامه سیاست‌های خود مبنی بر آموزش مخاطب‌محور در حوزه «IP» و ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اقدام به انتشار تقویم آموزشی تابستان ۹۹ نموده است. این تقویم آموزشی، مجموعاً ۹ رویداد آنلاین را شامل شده و متقاضیان می‌توانند با حضور در این دوره‌ها، آگاهی و دانش خود در حوزه مالکیت فکری را افزایش دهند.

آزمون بر خط مالکیت فکری
۸ تیر ۱۳۹۹

آزمون بر خط مالکیت فکری

کانون پتنت ایران، در راستای اهداف خود برای آموزش و ترویج مفاهیم مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع، در صدد برگزاری مجموعه‌ای از آزمون‌ها برای عموم مخاطبین علاقه‌مند است. در پی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اولین دوره از این سری آزمون‌ها، در روز جمعه مورخ ۲۰ تیرماه سال جاری و از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح برگزار می‌گردد.

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی
۱۹ خرداد ۱۳۹۹

امکان شرکت به صورت آنلاین در کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی

در راستای اعلان‌ قبلی آکادمی کانون پتنت ایران، در خصوص برگزاری یک دوره سه‌روزه با عنوان «کمپ مالکیت فکری تا تجاری‌سازی (اختراعات)»، به منظور در نظر گرفته شدن مسائل بهداشتی و همچنین مراعات حال شرکت‌کنندگان، موارد ویژه‌ای در دستورالعمل برگزاری این دوره قرار گرفته است. یکی از موارد در نظر گرفته شده برای این کمپ سه‌روزه که از مورخ ۲۴ لغایت ۲۶ خردادماه سال جاری و با همکاری کانون پتنت ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌گردد، امکان استفاده از آن به صورت آنلاین و غیرحضوری است.

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی
۴ تیر ۱۳۹۹

تلاش تسلا برای تجاری‌سازی بین‌المللی نسل جدید سقف‌های خورشیدی

تسلا آماده عرضه سقف‌های خورشیدی خود به بازارهای بین‌المللی است. این شرکت فناور که به دنبال فعالیت‌های تحقیق‌وتوسعه‌ای خود، به فناوری بسیار جذاب سقف‌های خورشیدی دست یافته، در راستای توسعه فعالیت‌های خود، اروپا را به‌عنوان یک بازار بالقوه و جذاب در نظر گرفته است. در همین راستا، با توجه به لزوم حفاظت حداکثری از این نوآوری ارزشمند، پتنت جدیدی را در دفتر ثبت اختراع اروپا به ثبت رسانیده است.

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه
۲۷ خرداد ۱۳۹۹

آماده‌سازی بستنی در کمتر از ۳ ثانیه

محققین دانشگاه «Cornell»، روش جدیدی برای آماده‌سازی بستنی ابداع نموده‌اند که انقلاب بزرگی در این صنعت محسوب می‌شود. این فرآیند جدید، با استفاده از دی‌اکسید کربن تحت فشار، امکان تولید بستنی را در کمتر از چند ثانیه فراهم می‌نماید. به کمک این فناوری، امکان تولید و عرضه بستنی در محل فراهم شده و لزوم استفاده از زنجیره تأمینی شامل خنک‌کننده‌ها و یخچال‌ها و همچنین استفاده از مواد تثبیت‌کننده، به طور کامل رفع می‌شود.