نسل جدید ساعت‌های هوشمند با قابلیت تبدیل از دیجیتال به آنالوگ
۳۰ آبان ۱۳۹۷ نسل جدید ساعت‌های هوشمند با قابلیت تبدیل از دیجیتال به آنالوگ

پتنت جدید سامسونگ، حاکی از این است که این غول فناوری، در حال بررسی یک ساعت هوشمند هیبریدی، به‌عنوان نسل جدید ساعت‌های هوشمند است. در این ساعت هوشمند ابتکاری، یک حالت آنالوگ جداگانه بکار گرفته شده است که آن را بسیار شبیه به ساعت‌های سنتی معمول می‌کند. این پتنت، در تاریخ ۳۰ اکتبر سال جاری میلادی از سوی دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا انتشار یافته است.

بنا بر گزارش «Wareable»، ساعت هوشمند جدید سامسونگ، دارای یک طراحی ویژه و همراه با یک تاج در سمت راست قاب است. علاوه بر صفحه‌نمایش لمسی و شفاف، دو عقربه نیز بر روی آن قرار گرفته که امکان ایجاد یک ساعت آنالوگ را فراهم می‌سازد. کاربر با دست کشیدن بر روی صفحه‌نمایش لمسی و شفاف، نمایش ساعت دیجیتال را انتخاب می‌کند. عقربه‌های مذکور نیز همانند یک ساعت معمولی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند که این نوآوری جالب توجه، در کاهش مصرف باتری و افزایش طول عمر آن، بسیار مؤثر خواهد بود. در پتنت فوق، سیستم ساعت طوری توصیف شده است که حتی می‌توان دو ساعت هوشمند و آنالوگ که از دو باتری جداگانه استفاده می‌نمایند را تصور نمود. در این ساعت، یک دوربین دیجیتال داخلی نیز در بالای صفحه‌نمایش تعبیه شده است.

گفتنی است، شرکت «LG» نیز از مفهومی مشابه برای طراحی ساعت هوشمند «LG Watch W7» استفاده نموده است که البته پتنت جدید سامسونگ، نشان‌دهنده جزئیات گسترده‌تری بوده و عملاً نوعی تلفیق حرکات مکانیکی و دیجیتال را در یک ساعت ترکیبی بیان می‌کند.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.