توافقنامه صدور مجوز سونی و لنوو؛ گامی بزرگ در توسعه فناوری واقعیت مجازی
۳۰ آبان ۱۳۹۷ توافقنامه صدور مجوز سونی و لنوو؛ گامی بزرگ در توسعه فناوری واقعیت مجازی

شرکت‌های سونی و لنوو، به توافقی در خصوص تبادل مجوز بهره‌برداری از پتنت دست یافته‌اند. بنا بر این توافق ۲ ساله، لنوو می‌تواند در هدست واقعیت مجازی خود که با عنوان «Lenovo Mirage Solo» شناخته می‌شود، از پتنت‌های طراحی‌ صنعتی مربوطه سونی استفاده نماید.

بنا بر گزارش «PR Newswire»، این قرارداد نشان می‌دهد که سونی، طراحی مربوطه به هدست واقعیت مجازی پلی‌استیشن خود را به‌طور کامل در اختیار لنوو می‌گذارد تا از آن، به‌منظور طراحی هدست جدید خود استفاده نماید. «یائو لی»، معاون ارشد لنوو، در این زمینه اظهار داشته است: «همکاری و مشارکت با سونی، مایه خوشحالی ماست. این توافق، ما را قادر می‌سازد تا با همکاری یکدیگر، توانمندی‌ها و قابلیت‌های طراحی و توسعه در زمینه فناوری واقعیت مجازی را ارتقاء داده و نمونه‌ای عالی از کارایی علائم تجاری در این صنعت را در کنار منافع مصرف‌کنندگان شاهد باشیم.»

«رایلی راسل»، مدیر حقوقی سونی نیز با ابراز خشنودی از این توافق، طراحی تحسین‌برانگیز «PS VR» را حاصل سال‌ها فعالیت سخت‌افزاری مهندسین سونی دانست. وی ابراز داشت: «این قرارداد، نشان‌دهنده کیفیت طراحی سونی و نیز تعهد این شرکت، به خلق تجربه مجازی و کمک به توسعه صنعت واقعیت مجازی است.»

گفتنی است، سونی به‌عنوان یک رهبر جهانی در زمینه سرگرمی‌های تعاملی و دیجیتال، مالک برند تجاری «PlayStation» و محصولات جانبی وابسته به آن است که نخستین بار در سال ۱۹۹۴ میلادی، به بازار عرضه شد. لنوو نیز یکی از شرکت‌های برتر در زمینه دستگاه‌های هوشمند به شمار می‌رود که با سرمایه ۴۵ میلیارد دلاری، به دنبال فعالیت‌های بیشتر در زمینه فناوری واقعیت مجازی است. 

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.