طرح جدیدی از گوشی‌های هوشمند تاشوی سامسونگ در مسیر بازار
۰۶ آذر ۱۳۹۷ طرح جدیدی از گوشی‌های هوشمند تاشوی سامسونگ در مسیر بازار

پس از مدت‌ها انتظار، سامسونگ از گوشی هوشمند تاشوی جدید خود، رونمایی نمود. اگرچه محصول به نمایش گذاشته شده را نمی‌توان به عنوان یک محصول نهایی در نظر گرفت، اما مفهومی از آنچه که سامسونگ در ذهن و ایده خود دارد را نمایان می‌سازد. این محصول جدید، یک گوشی با صفحه‌نمایش منحنی ۴.۶ اینچی است که وقتی باز می‌شود، تبدیل به یک تبلت با صفحه‌نمایش منحنی ۷.۳ اینچی می‌شود. این محصول جدید، تحولی عظیم در صنعت گوشی‌های همراه را مدیریت نموده که می‌تواند پیشرو بودن سامسونگ را برای بار دیگر، به اثبات رساند.

نکته از آنجا جالب‌تر می‌گردد که در ماه آوریل سال جاری میلادی، سامسونگ یک تقاضانامه ثبت درخواست بین‌المللی «PCT» که مرتبط با گوشی‌های تاشو است را نیز به ثبت رسانید که اخیراً با شماره «WO/2018/203614» منتشر شده است. اگرچه در درخواست منتشر شده سامسونگ، موارد مشابه با گوشی‌های هوشمند تاشو قبلی دیده می‌شود، اما مفاهیم بسیار بدیعی نیز در آن به چشم می‌خورد. گوشی معرفی شده، شبیه به یک کیف پول است که از وسط تا می‌شود. نکته جالب، این است که صفحه‌نمایش در قسمت بیرونی قرار گرفته و زمانی که باز می‌شود، به عنوان یک تبلت ایفای نقش می‌نماید و با تا شدن، تبدیل به یک گوشی، با دو صفحه نمایش در دو طرف می‌شود.

صنعت گوشی‌های هوشمند، با نقش‌آفرینی بازیگران متعددی که هر یک، غولی از منظر سرمایه‌گذاری، تحقیق و توسعه و تجاری‌سازی به شمار می‌روند، در حال پیشروی است. تمایل این بازیگران به نسل جدید گوشی‌های هوشمند با صفحات انعطاف‌پذیر و با قابلیت تا شدن، چیزی است که به سادگی از طریق رصد درخواست‌های ثبت اختراع آن‌ها در چند سال گذشته، می‌توان مشاهده نمود. علاوه بر سامسونگ که تا کنون چندین پتنت، در این خصوص به ثبت رسانده است، شرکت‌هایی مانند مایکروسافت، موتورلا ، «LG» و دیگر بازیگران فعال نیز، در حال نقش‌آفرینی در این حوزه هستند. پتنت‌هایی که اگرچه ممکن است بسیاری از آن‌ها نمایانگر محصول نهایی شرکت مذکور نباشند، اما حاکی از خط سیر آن‌ها، در فرایندهای تحقیق و توسعه در دست انجامشان است.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day