تبدیل سنگاپور به هاب منطقه‌ای مالکیت فکری برای کسب‌وکارهای روسی
۱۵ آذر ۱۳۹۷ تبدیل سنگاپور به هاب منطقه‌ای مالکیت فکری برای کسب‌وکارهای روسی

دفتر مالکیت فکری سنگاپور «IPOS»، موفق به عقد موافقت‌نامه‌ای، با صندوق توسعه ابتکارات اینترنتی روسیه «IIDF» شده است که می‌تواند این کشور را به یک هاب مالکیت فکری، برای شرکت‌های نوآور روسی بدل نماید. بنابر این یادداشت تفاهم که در تاریخ ۱۴ نوامبر سال جاری میلادی، میان «IIDF» و بازوی بین‌المللی «IPOS» به امضاء رسیده است، دفتر مالکیت فکری سنگاپور، مجموعه‌ای از خدمات مرتبط با مدیریت دارایی‌های فکری را، برای شرکت‌های روسی که به دنبال ورود به بازارهای در حال رشد آسیا هستند، فراهم خواهد ساخت. گفتنی است، «IIDF»، یکی از فعال‌ترین صندوق‌های سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر و شتاب‌دهنده‌های شرکت‌های نوآور در روسیه به شمار می‌رود.

بنا بر گزارش «WIPR»، از مهم‌ترین خدماتی که «IPOS» به شرکت‌های فناور روسی ارائه خواهد داد، می‌توان به مشاوره‌های مرتبط با مدیریت دارایی‌های فکری، جستجوی سفارشی، آنالیز اطلاعات پتنت و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، اشاره نمود. این خدمات، می‌تواند اطلاعات و دانش شرکت‌های روسی برای ورود به بازارهای آسیایی را افزایش داده و آن‌ها را توانمندتر سازد. در مقابل، «IIDF» نیز از طریق ارائه اطلاعات و دانش لازم، دسترسی شرکت‌های سنگاپوری به اکوسیستم نوآوری روسیه را تسهیل می‌نماید. لازم به ذکر است که تا سال ۲۰۳۰ میلادی، منطقه «ASEAN» به‌عنوان بزرگ‌ترین مناطق اقتصادی در جهان شناخته خواهد شد و همکاری با سنگاپور، عاملی کلیدی برای ورود شرکت‌های فناور روس، به بازار این کشورها خواهد بود.

«کریل وارلاموف»، مدیر «IIDF»، با تأکید بر قابلیت‌های فناورانه شرکت‌های نوآور روسی، اظهار داشت: «اثرات این همکاری و بهره‌مندی از خدمات مالکیت فکری سنگاپور، به‌عنوان دروازه‌ای برای ورود به بازارهای جهانی، شرکت‌های کوچک و متوسط روس را قادر می‌سازد تا شایستگی‌های خود در زمینه فناوری را برجسته‌تر سازند.»

گفتنی است، «دارن تانگ»، رئیس بازوی بین‌الملل «IPOS» نیز، به استراتژی سنگاپور برای توسعه ارتباطات با اکوسیستم‌های نوآوری اشاره نموده و می‌افزاید: «سنگاپور در حال توسعه یک رژیم سطح بالای مالکیت فکری است و در این مسیر، از طریق شبکه وسیعی از توافقنامه‌های بین‌المللی، ارتباطاتی قوی با اکوسیستم‌های نوآوری آسیایی ایجاد نموده است». همکاری با کشورهای آسیایی، از سیاست‌های اصلی «IPOS» برای توسعه و تقویت سیستم مالکیت فکری است. در همین راستا، این کشور در طی سال‌های اخیر، مجموعه‌ای از توافق‌ها را با کشورهای مختلف به امضاء رسانیده است که از آن جمله، می‌توان به همکاری با کامبوج در زمینه فرآیند ثبت درخواست و ارزیابی پتنت در سال ۲۰۱۷ میلادی، راه‌اندازی مرکز خدمات نوآوری و «IP» با همکاری چین در سپتامبر سال جاری میلادی و با هدف تقویت پیوندهای اکوسیستم نوآوری بین دو کشور و نیز، میزبانی سمینار منطقه‌ای وایپو در زمینه حقوق مالکیت فکری، جهت افزایش تعامل و انتشار اطلاعات پیرامون فعالیت‌های رسانه‌ای کشورهای آسیایی و اقیانوسیه، نظیر ایران، بنگلادش، چین، هند و سنگاپور در زمینه حقوق مالکیت فکری، اشاره نمود.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day