انتشار برنامه استراتژیک ۲۰۲۲-۲۰۱۸ دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا
۱۹ آذر ۱۳۹۷ انتشار برنامه استراتژیک ۲۰۲۲-۲۰۱۸ دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا

دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، اقدام به انتشار برنامه استراتژیک خود، برای سال‌های پیش‌رو، تا سال ۲۰۲۲ میلادی، نموده است. این گزارش، بیانگر مأموریت‌ها و اهداف استراتژیک «USPTO» بوده که رویکرد این سازمان را برای آینده سیستم ثبت اختراع و علائم تجاری در آمریکا را نشان می‌دهد. در این برنامه استراتژیک، سه هدف اصلی، پیش‌بینی شده و در قالب آن، برنامه استراتژیک تهیه گردیده است. این سه هدف عبارتند از:

  • بهینه‌سازی کیفیت و زمان‌بندی ارزیابی پتنت‌ها؛
  • بهینه‌سازی کیفیت و زمان‌بندی ارزیابی علائم تجاری؛
  • فراهم نمودن رهبران داخلی و جهانی، برای بهبود سیاست‌های مرتبط با مالکیت فکری، اجرا و حفاظت از آن‌ها در سراسر جهان.

مأموریت کلی تعریف شده در این برنامه استراتژیک، سرعت بخشیدن به نوآوری، رقابت و رشد اشتغال در ایالات متحده آمریکا تعریف شده است. در این راستا، بهبود کیفیت در پتنت‌ها و علائم تجاری ثبت شده در این دفتر و همچنین بهبود زمان‌بندی ارزیابی و مرور آن‌ها، به عنوان پارامترهای مناسبی برای تولید حقوق مالکیت فکری قابل اطمینان معرفی شده که منجر به هدایت سیاست‌های مربوطه می‌گردد و در نهایت، بهبود حفاظت از دارایی‌های فکری و انتقال اطلاعات در حوزه مالکیت فکری و آموزش جهانی در این حوزه را فراهم می‌نماید. دیدگاه موجود در این گزارش که بر اساس آن مأموریت کلی «USPTO» را معرفی می‌نماید، این است که دفتر ثبت پتنت و علائم تجاری آمریکا، به عنوان رهبر ملی و جهانی در حوزه مالکیت فکری بوده و لذا هم در راستای منافع ملی و هم در راستای عرضه بین‌المللی اطلاعات در این حوزه، دارای مسئولیت است.

«آندره یانکو»، مدیر «USPTO»، در خصوص برنامه استراتژیک منتشر شده توسط این سازمان، اظهار داشته است: «ما به دستیابی به اهداف تعیین شده در این برنامه مطمئنیم و منتظر ادامه مشارکت و بازخورد از ذینفعان و کارمندانمان هستیم. ما با هم نوآوری و کارآفرینی را جشن می‌گیریم و به مردان و زنانی که در پشت این سیستم متعادل مالکیت فکری آمریکایی ایستاده‌اند، افتخار می‌کنیم.»

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day