گپ و گفت کانونی‌ها با جمع منتخب استارت‌آپ‌های فناوری‌های همگرا
۲۱ آذر ۱۳۹۷ گپ و گفت کانونی‌ها با جمع منتخب استارت‌آپ‌های فناوری‌های همگرا

به درخواست مرکز راهبردی فناورهای همگرا، روز دوشنبه، مورخ ۱۹ آذرماه سال جاری، جلسه پرسش و پاسخی در خصوص خدمات کانون پتنت ایران، با فناوران و استارت‌آپ‌های منتخب فناوری‌های همگرا، برگزار شد. در ابتدای جلسه، آقای «محسن رحیمی‌راد»، به عنوان نماینده کانون پتنت، بحث را با مطرح نمودن مشکلاتی که در یک دهه گذشته، برای ثبت اختراعات در خارج از کشور، بر سر راه مخترعین کشور وجود داشت، آغاز نمود. در ادامه، به تسهیلات فراهم شده توسط کانون، چه از نظر فنی، چه از نظر مالی و چه از نظر حقوقی، اشاره گردید که به منظور تسهیل‌سازی این فرایند پیچیده، به یاری محققین کشور شتافته تا آن‌ها بتوانند با فراغ بال، تمرکز خود را بر روی توسعه و تجاری‌سازی محصولات و خدماتشان قرار دهند.

پس از معرفی خدمات قابل ارائه توسط کانون پتنت و حمایت‌های این نهاد از مخترعین و فناوران کشور، برخی از ابهامات مخاطبین، در نحوه استفاده از خدمات کانون به منظور ثبت اختراعات خارجی مطرح گردید. از جمله موضوعاتی که تمرکز بیشتری بر آن‌ها صورت گرفت، می‌توان به حفظ محرمانگی اطلاعات متقاضیان، هزینه‌های ثبت، میزان حمایت و نحوه ارزیابی کانون اشاره نمود.

لازم به ذکر است که این جلسه، به درخواست مرکز راهبردی فناورهای همگرا و در حین دوره پیش شتاب‌دهی استارت‌آپ‌های منتخب برنامه نوپاهای‌ همگرا برگزار ‌شد. این دوره، به مدت ۱۲ جلسه و در ۱۲ هفته، به منظور اعتبارسنجی استارت‌آپ‌های منتخب، برنامه‌ریزی شده است که در آن، افراد با مفاهیم پایه کسب‌و‌کار آشنا شده و با دو هدف اصلی آشنایی با مشتری و بررسی بازار، برگزار می‌گردد و به استارت‌آپ‌ها فرصت می‌دهند که در این دو حوزه محصول خودشان را اعتبارسنجی کنند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day