بکارگیری نشانگرهای زیستی برای نظارت بر پیشرفت سلول درمانی
۲۶ آذر ۱۳۹۷ بکارگیری نشانگرهای زیستی برای نظارت بر پیشرفت سلول درمانی

شرکت «Regenerus» که در حوزه پزشکی و داروسازی و با تمرکز بر درمان‌های سلولی فعالیت می‌نماید، به دستاوردهای بزرگی در زمینه بکارگیری نشانگرهای زیستی (بیومارکرها)، دست یافته است. این شرکت که در سال ۲۰۰۷ میلادی در سیدنی راه‌اندازی شده، توسعه مجموعه‌ای از درمان‌های نوآورانه سلولی را در دستور کار خود قرار داده است و در همین راستا، استراتژی جدیدی به منظور تجاری‌سازی مجموعه محصولات خود را دنبال می‌نماید. به دنبال این استراتژی، شرکت اقدام به ثبت پتنت جدیدی در چین، در زمینه استفاده از نشانگرهای زیستی، برای نظارت بر پیشرفت در سلول درمانی بیماری مزانشیمی «MSC»، نموده بود که موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع به شماره «201480060270X»، از دفتر مالکیت فکری این کشور شده است.

پتنت جدید به ثبت رسیده، حقوق انحصاری برای تجاری‌سازی فناوری مذکور را تا سال ۲۰۲۳ میلادی، در اختیار «Regenerus» قرار خواهد داد که می‌تواند فرصتی استثنایی برای درآمدزایی در بازار گسترده چین باشد. این حرکت استراتژیک صورت گرفته برای ثبت پتنت در چین، با توجه به رویکرد خاص چینی‌ها نسبت به فناوری‌های سلول درمانی، می‌تواند دستاوردی بزرگ را برای دهه دوم زندگی این شرکت، به دنبال داشته باشد.

گفتنی است، سال گذشته، دولت چین قوانین جدیدی را برای سرعت بخشیدن به مسیر تصویب محصولات مورد استفاده در فرایند سلول درمانی، اعلام نمود. تحت نظام جدید، محصولات مذکور، باید دو مرحله بالینی که به ترتیب، بر ایمنی و اثربخشی محصول تمرکز دارند را طی نمایند. بر اساس اعلام «Regenerus»، به نظر می‌رسد که سیاست اصلی شرکت، برای تبدیل فناوری ثبت شده به درآمد در چین، استفاده از حقوق ناشی از واگذاری مجوز بهره‌برداری خواهد بود. به نظر می‌رسد که با توجه به اینکه پتنت مذکور، استفاده از نشانگرهای زیستی را برای طیف گسترده‌ای از درمان‌های «MSC» و التهابات مزمن ممکن می‌سازد، این استراتژی اتخاذ شده، می‌تواند مورد استقبال شرکت‌های چینی زیادی قرار گیرد.

شایان ذکر است که «Regenerus»، حفاظت از دارایی‌های فکری خود را به صورت جدی دنبال می‌کند و در همین راستا، تا کنون بیش از ۸۰ پتنت به ثبت رسانیده که شرایط را برای حضور فعال این شرکت در بازار به شدت رقابتی موجود، فراهم می‌نماید.

پربازدید‌ترین‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.